NAAR INHOUD

Pijn

Stichting Mediwiet maakt praktijkervaringen over THC- en CBD olie beschikbaar opdat anderen ervan kunnen leren. Wij doen dit met video interviews, geschreven interviews en berichten die wij ontvangen.

Je kunt op de buttons hieronder klikken om direct naar de juiste plek te scrollen.

Aantal bezoekers van onze site tot nu toe: 1900092

Video interviews

Praktijkervaringen op categorie

INHOUD PIJN

ALGEMEEN

Gabriella CBD olie

Wernard, Holy Goly ! Wat ben ik blij met mijn nieuwe flesje CBD ofwel Golyoli. Na 3 weken zonder…wat is deze olie toch ’n wonder: Na ’n jarenlange zoektocht (div. artsen, Academisch ziekenhuis Leiden en Maastricht en bijbehorende pijnpolies, operaties en diverse soorten pijnstillers) heb ik eindelijk een manier gevonden om weer optimaal te kunnen functioneren ondanks mijn chronische buikpijnklachten ( littekenweefsel door diverse buikoperaties i.v.m. kanker) Dankzij de pijnstillende, kramp opheffende en ontspannende werking van de Golyoli !!!!!!. In het begin als test voor de nicotine behoefte verminderende werking kreeg ik als bonus de pijnstillende werking. Mijn nicotine behoefte verminderde duidelijk nadat ik begonnen was met de olie, sigaret smaakte vies,had minder zin om te roken en rook zeker minder met olie..Stoppen is de volgende stap. Alles op z’n tijd. Op dit moment is het vooral de pijnstillende werking waar ik erg blij mee ben! Na het nemen van 2 druppels meteen na het opstaan kan ik mijn dag beginnen met ’n goed gevoel.. heb de, voor mij , perfecte dosis gevonden: 3 tot 4 maal daags 2 druppels.. Nadat mijn eerste testflesje leeg was ben ik 3 weken gestopt en vooral toen werd ik mij bewust van de weldadige werking op mijn hele lichaam.Als je iets niet meer hebt dan weet wat je mist! Ridder Wernard… mijn oprechte dank dat je de ontdekking van deze heilige Graal met mij, en zoveel anderen, deelt! Dat de Schepper van deze “heilige “plant je n gezond en lang leven mag schenken!!! Groene groet, Gabriëlla p.s. helpt ook super goed bij menstruatiepijn (dochter) en hoofd- en spierpijn(echtgenoot)

Jan R CBD olie

Hypermobiliteit, artrose, ziekte van Bechterew, Crohn Beste Wernard en collega’s, Nadat ik in het Noord Hollands dagblad een artikel gelezen had over de wietolie CBD, maar snel een proefpakketje besteld. resultaten zijn uitstekend! ook voel ik me fitter en blijer doordat ook de pijn is afgenomen! zojuist weer 5 flesjes CBD olie besteld, en als je in de buurt van Hoorn weer een lezing geeft kom ik zeker! Ik gebruik s ‘morgens 4 druppels als opstart, daarna over de dag 3×3.

hartelijk dank voor alles!

Marja Savonije THC olie

Ik gebruik wietolie voor artrose en slapeloosheid, met veel succes. Onlangs heb ik mijn tweede staaroperatie gehad en ik had heel veel pijn (de eerste keer niet) die niet overging. In het ziekenhuis eerst Paracetamol, toen Naproxen, geen enkel effect. Thuis heb ik twee druppels wietolie genomen, de pijn verdween en ik kon slapen. Bij de nacontrole heb ik dit aan de specialist verteld, die niets beters wist te doen dan een beetje onnozel te lachen. Mijn huisarts weet dat ik wietolie gebruik voor mijn rugpijn – van haar krijg ik naproxen – en zij is het daar helemaal mee eens.

Pascal CBD olie en THC olie

Ik ben erg onder de indruk van de cbd olie. Ik heb een proefpakket besteld net voor een operatie. Daarnaast heb ik whiplash verschijnselen, ADHD en wil ik stoppen met roken. Zeker na een operatie is dat niet handig. De cbd olie heeft me enorm geholpen bij de pijnklachten en de thc olie om rustig te blijven en een beetje de heftigheden te verzachten. Ik adviseer het iedereen die pijn heeft! Ik ben om en ga met behulp van deze olietjes een stuk relaxter en gezonder mijn leven leven.

Super bedankt!

Esther wietthee

Hallo Wernard Mijn moeder van 80 is enkele maandan geleden begonnen met de medicinale cannabis.ze heeft heel veel pijn,de klachten zijn legio,en ze ziet zeer slecht. Voorheen had ze Diglofinak (als ik het goed spel).maar dit middel heeft haar toenmalig specialist veel te lang voorgeschreven met gevolg dat zij bijna aan hartfalen en hoge bloeddruk is overleden. De medicinale cannabis werkt inmiddels wonderlijk goed.Ze vertrouwde me laatst toe dat het zelfs beter werkt dan de diglofinak!! Nu heb ik een vraag: Ze voelt zich in de ochtend rillerig en labiel.Ze voelt zich gedurende de dag onvast op haar benen.Het lijkt ook wel of de wereld ‘harder binnenkomt’. ze heeft nog niet zo lang geleden haar man en zoon verloren,en dit komen die emoties met name in de ochtend,terug. Is de wietolie iets voor haar?Of is dit effect een tijdelijke geestelijke fase vanwege de thee die ze drinkt?Immers,het heeft maanden geduurd voor de thee in haar lichaam als pijnbestrijder ging werken. Mijn moeder is een geweldig mens en ik zou het zuur vinden dat nu de pijn zo verminderd is,ze alsnog gaat stoppen vanwege het mentale aspect. Heb je tips? Of zou je eens een kopje koffie of thee  bij haar kunnen komen drinken? Hoop van je te horen! Esther

Antwoord:

Hallo Ester, olie werkt veel beter tegen pijn dan thee. Ook werkt het goed voor traumaverwerking, je gaat dingen meer van een afstandje beschouwen. Ik raad patiënten altijd aan om eens high te worden dan weet je waar je grens licht die voor iedereen verschillend is. Wat je moeder niet heeft meegekregen is het vertrouwen in het middel. Ze is bang om high te worden. Dat wegnemen is de helft van het werk voor de therapeut. Groene groet, Wernard

Wilma Ouwerkerk THC olie

Beste Werner

ik had een proefpakketje besteld en ontvangen en heb deze gebruikt de pijn is met de thc olie een stuk minder geworden. Deze olie op de nuchtere maag nemen (wat jij had afgeraden) was inderdaad te merken, een beetje stoned voelde fijn aan, lekker een rustige ochtend gehad even gechilled. Was heerlijk. Nu wil ik de THC olie bestellen1:3 maar ik kan niet op de verschillende tapjes komen, zoals bij het enquete formulier en ook niet bij contact via deze reactie is het mij hopenlijk alsnog gelukt.

Ik hoop gauw van de te horen Wilma Ouwerkerk

Geantwoord op: 14:48 03-03-2015

Hallo Wilma, De site is in enkele dagen weer in de lucht en dan kan je overal weer bij!

Groene groet, Wernard

Mirka CBD olie en THC olie

Beste Wernard, Begin april ontving ik jullie proefpakket. Het was een enveloppe met uitsluitend de 2 verschillende oliën. Er zat verder niks bij (vanochtend sprak ik jullie secretaresse hierover en ik zou z.s.m. via mail aanvullende info ontvangen. helaas nog niks ontvangen). Op jullie site vond ik informatie over hoe om te gaan met het proefpakket. De CBD-olie bleek me wel wat rustiger te maken, maar het had geen enkel effect op mijn pijnklachten. De andere olie werkt zeker, maar het is moeilijk de dosis te vinden die wel verlichting van de pijn geeft, maar me geen ‘high’ gevoel geeft, of althans waarbij ik ik geen licht gevoel heb ik mijn hoofd. Soms ben ik licht misselijk. Het is erg uitproberen. Dat zeggen jullie ook, maar dat is moeilijk, aangezien de druppels voelen las een laatste redmiddel, aangezien het medische traject weinig opleverde. Een week geleden stuurde ik een contactformulier met dringend verzoek om advies mbt misselijkheid en licht gevoel in mijn hoofd. Misschien beter thee drinken? Of capsulles slikken, oid? Een evaluatieformulier dat ik na 10 dagen zou krijgen, ontving ik nooit. Ook meldde ik dat ik op jullie site niet kan vinden hoe ik de THC-olie bij kan bestellen! Dat is kennelijk een bekend probleem, lees ik in het gastenboek. De olie is nu al een paar dagen op. Het is jammer en onprettig dat jullie telefonisch bereikbaar zijn. Al met al ben ik erg blij met Mediwiet, omdat de THC-druppels me (hoogstwaarschijnlijk) helpen (geweldig, bedankt daarvoor!), maar sinds de intake (en dat wordt vlot afgehandeld, dat is prettig!) vind ik de communicatie moeizaam verlopen. Dus: wat nu? Wel THC-olie verder uitproberen, maar hoe bestel ik dat dan? Of wat anders proberen? En wellicht kan er wat verbeteren in de bereikbaarheid. Ik hoop spoedig een reactie te krijgen.

Hartelijke groet, Mirka

Geantwoord op: 18:09 28-04-2014

Hallo Mirka, in de standaard auto-reply die je kreeg na het bestellen van de testset stond waar je de informatie over het gebruik kunt vinden, inderdaad dat staat gewoon op de site onder informatie. Dat sturen wij nooit mee met de olie, als het per ongeluk bij de buren terecht komt willen we hen niet op het idee brengen om de olie eens te proberen, want dan bellen ze na een half uurtje geheid in paniek de ambulance! Normaliter krijg je inderdaad na 5-10 dagen een mail waarop je verder kunt bestellen en dat is in jouw geval niet gebeurd? Het secretariaat stuurt je vandaag informatie over hoe je alsnog een flesje kunt bestellen. En inderdaad dat staat bewust niet open en bloot op de site, je begrijpt wel waarom hè?

Groene groet, Wernard

Mirka THC olie

Beste Wernard, Ik heb echt veel baat i.v.m. pijnklachten bij jullie 5x verdunde THC-olie. Volle dosis paracetamol en ibuprufen haalden slechts de scherpe kantjes eraf, maar bij de THC-olie merk ik binnen een kwartier echt groot verschil. Ik gebruik sinds ik de olie inneem onder mijn tong nauwelijks meer andere pijnstilling. Ik ben jullie dankbaar!!! Het is zo fijn om de pijn zelf steeds binnen een kwartier te kunnen beïnvloeden en het zo te kunnen ‘managen’!! Al met al gebruik ik verdeeld over de dag 6-8 druppels, steeds 2 per keer. Mijn vraag is: ik las op jullie site dat een combinatie met CBD-olie maakt dat je minder THC-olie nodig hebt, omdat CBD de werking van THC vergroot en je dus minder van de (duurdere) THC-olie nodig hebt. Hoe pak ik het nu aan als ik de combi wil uitproberen….? Om en om die verschillende oliën? Of per keer één CBD en één THC? Ik begrijp dat het erg persoonlijk is en vooral uitproberen, maar misschien hebben jullie een tip? Dank alvast! Heel hartelijke groene  groet, Mirka

Geantwoord op: 07:37 05-06-2014

Wat fijn Mirka dat de THC olie zo goed werkt tegen je pijn! CBD verhoogt de werkzaamheid van THC met name tegen kanker. Meestal werkt het mengsel dan minder goed tegen pijn.Als je de kosten wilt drukken van je olie gebruik is het beste dus zelf een paar plantjes telen en daar olie van maken die vooral THC bevat.

Groene groet, Wernard

Andrea THC olie

Hallo, ik heb het test pakket gehad en heb beide soorten geprobeerd, de CBD olie deed voor mij 0,0. de wietolie met de THC werkte perfect ik kon eindelijk weer zonder pijn slapen. overdag ook genomen en heerlijk met me dochtertje kunnen spelen zonder die eeuwige pijn. alleen jammer dat ik nu al een tijdje zonder zit, die zogenaamde link komt niet binnen en er is hier ook geen andere mogelijkheid om na te bestellen. dus maar weer terug na af. vriendelijke groet Andrea

Geantwoord op: 21:26 22-04-2014

Ga naar contact en stuur vanaf daar een mail om hulp bij het nabestellen en die zul je dan in enkele dagen ontvangen. Je gaat toch niet bij de pakken neerzitten nu je weet wat voor een voordeel je van olie kunt hebben?

Groene groet, Wernard

Hennie Gielis

Ik kom jullie even bedanken voor het wondermiddel. Ik gebruik nu 14 dagen dit “wondermiddel”en ik kan mijn handen weer sluiten , wat me voorheen dus echt niet lukte,door de pijn stopte ik al eerder. De pijnen zijn nog niet helemaal verdwenen maar ik ben al erg enthousiast, Dank je wel. Hartelijke en lieve groetjes Hennie Gielis

Geantwoord op: 21:57 10-12-2013

Heel mooi Hennie!

Maar wij, de lezers van dit gastenboek vragen ons natuurlijk af hoe oud je bent en hoe lang je al last hebt van deze klachten en tenslotte welke soort olie nu zo goed voor je werkt, hoeveel je er van neemt en wanneer op de dag? Wij willen graag van je ervaringen leren………..

Groene groet, Wernard

Ariane CBD olie en THC olie

Ik heb te maken met fibromyalgische pijnen en angstgevoelens. Het heeft een grillig verloop. Soms ben ik een tijdje verlost, dan weer dient het zich plots aan. Ik ben de afgelopen maanden thc 1/3 gaan gebruiken, naast de CBD olie die ik al langer gebruikte. Als de pijn of het angstgevoel me te gortig wordt, neem ik een of twee druppels thc olie, op gevoel. Iedere keer merk ik dat de druppels me er doorheen helpen, waarna het weer een poosje rustig is. Echt fantastisch! En echt geen sprake van de neiging tot verslaving.

Dank lieve mensen, oneindig dank! Ariane.

AANGEZICHTSPIJN

Marij van den Hout

Mij dag kan niet meer stuk met enkelen druppeltjes olie Altijd last van zenuwpijn en aangezicht pijn 20 jaar ik kreeg het zo wel opgelost met goeden voeding (weinig vlees niet roken geen alcohol koffie geen medicijnen suiker ) slikte verschillende supplementen daar was het wel wat rustig mee, maar toch niet zo het moest zijn, ja je moet overal door henen groeien, zeker als je van naturen een gevoelig mens bent dus positieven ezel bruggetjes of zogezegd handvaten, maar dan die druppeltjes olie die zijn voor mij nu onmisbaar ,enkelen druppels voor het slapen gaan en je slaap net als doorneroosje,zeg zo maar wat maar is voor ieder aan te raden.

bedankt uit vinder.

BUIKWANDBREUK

Daisy THC olie

ik ben de partner van martin (zie Klinefelter, red.), en wil mijn ervaring hier ook neerzetten, hij heeft klinefelter syndroom en slaap abneu en NAH. hij liep dagelijks met pijn in zijn lichaam, kreeg medicatie maar het hielp niet dus gaf hij de moet op om het niet in te nemen want het werkte niet. we zijn op internet gaan speuren want andere bevolen ons w.olie aan en hij stond er wel achter en speurde het op. we ontmoete wernard en hij heeft het geprobeerd en nu wilt ie niet meer zonder want hij heeft er minder pijn door en kan beter slapen normaal 3 a 4 uurtjes per nacht maar nu slaapt ie ongeveer 7 uurtjes, ik ben super blij dat dit bestaat. en dat hij zich veel beter voelt dan voor heen. ik heb zelf buikwandbreuk en moet een operatie ondergaan maar uit angst durf ik het niet en me partner zei dat ik w.olie moest proberen kijken of het werkt maar ik durfde niet want dacht ooh dan wordt ik straks haai dat is niks voor mij maar na 3 x zoveel pijn hebben dat ik niet eens recht op kon staan heb ik het uit eindelijk geprobeerd, en je wordt niet eens haai, en de pijn is weg nu kan ik gewoon doorgaan en is een opartie niet nodig.

heel erg bedankt , groetjes daisy

CHRONISCHE PIJN

Koen THC olie en CBD olie

Geachte Wernard en team, Afgelopen donderdag ben ik begonnen met CBD 1/4 een druppel 1 s’morgens en 1 s’middags te nemen . S’avonds een uurtje voor ik ga slapen 1 druppel THC 1/3. Dat was jaren geleden dat ik zo goed geslapen heb ondanks dat ik gewend was om cannabis te verdampen (Helaas van coffeeshop, omdat mijn huisarts en longarts niet mee willen werken aan mediwiet). Heb nu overdag’s aanzienlijk minder pijn en krampen in mijn lichaam en kan veel beter lopen en me handen gebruiken. Al na een paar dagen al een succes, aanzienlijk minder last van me fibromyalgie. Geen chemische pijnstillers meer voor mij gelukkig!! Cannabis / hennep olie helpt voor al mijn ziektebeelden/ aandoeningen/ klachten :Astma en COPD, Fibromyalgie, chronische pijn, krampen, slapeloosheid, depressie, posttraumatische stress, cognitieve stoornis NAO, ADHD, Autisme, Reduceren van bijwerkingen medicatie, reduceren van medicatie. Astma/COPD heb ik tot nu toe alleen nog me foster gebruikt voor genezing en ik heb geen ventolin meer gebruikt voor aanvallen. Ik wist dat THC/CBD hiervoor hielp ivm met verdampen de longblaasjes open te zetten. Door te verdampen had ik al veel minder medicatie nodig, maar Olie werkt aanzienlijk beter en kan het overdag’s gebruiken zonder stoned of high te worden wat erg prettig is. Eet er ook nog gepelde hennep zaad bij en dat zou mijn lichaam moeten reinigen had ik gelezen. Ik Hoop dat ik zelfs van mijn inhaler(s) af kom, dan ben ik van al die chemische rotzooi af want had verschrikkelijk veel last van bijwerkingen en met cannabis en hennep is dat niet het geval. Alleen met verdampen had ik als bijwerking dat ik dan stoned of high werd en dat is met olie als je goed druppelt absoluut niet het geval!!!!! Ik zeg legaliseren voor patienten, olie maakt het leven patienten aanzienlijk aangenamer. Ik wil jullie bedanken voor de service, geduld en info Met Vriendelijke Koen

Marga THC olie

Hoi allemaal..

ik gebruik de wietolie nu enige tijd! en het helpt mij zeer goed! even snel uitgelegd ben chronisch pijnpatiënte.. heel veel jaren heb ik reguliere pijn medicatie geslikt en geplakt.. ook heb ik een half jr. pijnmanagement gedaan op een revalidatie centrum.. kon moeilijk in slaap komen.. maar sinds ik de wietolie gebruik gaat het allemaal een stuk beter! slaap beter en kom beter me dag door.. mijn dank is groot naar stichting medi-wiet om het mogelijk te maken voor iedereen om dit te kunnen proberen.. en buiten dat! ze je de gelegenheid geven om het zelf te maken.. door zaadjes en dergelijke te leveren.. en door de goed uitleg van Wernard in het filmpje op u-tube.. gisteren heeft manlief wiet-olie voor het eerst zelf gemaakt.. trots kwam hij met een flesje en ik proberen.. echt Super! ik heb mijn medicijn.. iedereen succes! p.s. smeer wietolie sinds 3 dagen op mij man,s zijn exzeem.. en dat ziet er stukken beter uit! wij gaan er mee door! groene groet Marga

BUIKPIJN/ DARMEN

Herman HZO+ (THC)

Sinds half januari in toenemende mate last van hevige buikpijn, om precies te zijn de darmen. Fysiek geen oorzaak te vinden, na diverse onderzoeken (colonscopie, meerdere keren bloed, ontlasting); lag elke nacht uren wakker, overdag ook vaak hevige pijn. Meerdere keren, ook ’s nachts, naar de huisartsenpost geweest met onhoudbare pijn. Diverse pijnbestrijdende medicijnen gehad; NIETS hielp. Sinds ruim een week neem ik 2 hennepzaadoliecapsules per dag; pijn overdag is helemaal weg, en ’s nachts 80% minder. Kan het nauwelijks geloven na drie maanden hevige pijn.

DIVERTICULITIS

Fieke Sanberg THC olie

Zolang ik me kan herinneren (ik ben 63) heb ik last van slaapstoringen. Alles geprobeerd, en nu dan aan de wietolie. En…..het slapen gaat goed! Ik neem 2 druppels elke avond plus een beetje Nervensaft. Ik heb wel goed uit moeten vogelen wanneer ik ze nu precies moest nemen: ‘n uur voor het naar bed gaan is de uitkomst geworden. Ook merk ik dat ik overdag rustiger ben. En dan nog dit: Sinds een paar jaar heb ik af en toe een aanval van diverticulitis. Divertikels zijn uitstulpingen in je darmen waar soms voedsel in blijft hangen. Dat gaat dan ontsteken en dat is erg pijnlijk. Bij een aanval (die soms wel 6 weken kan duren) is rust en dieet het enige dat helpt. Om aanvallen te voorkomen, houd ik me altijd aan een dieet. Desalniettemin komt toch vaak ‘s avonds de buikpijn opzetten. Ik ging zelden zonder buikpijn naar bed. Ik schrijf ‘ging’, want sinds ik de mediwiet slik, heb ik geen buikpijn meer gehad…..! Wow!

GEKNEUSDE RIB

Alies Veendijk THC olie

3 maand geleden had ik mijn rib gekneust een week geleden weer pffff, hikken , hoesten, niezen , ademen ,slikken , uit bed komen deed pijn. Ik wilde niet weer pillen slikken . Ik had nog wietolie , ik wil nooit meer anders als ik pijn heb gebruik ik dat …..na 1 dag was de pijn over . Het helpt mij heel goed , als ik erge pijn heb gewoon 1 dagje wietolie voor mij 3 x 2 druppeltjes onder je tong. En dat na 1 dag !! Waarom zou ik al dat chemische troep nemen als het ook op jaarlijkse basis kan.

GEWRICHTSPIJN

Alie THC olie

Hallo, Ben 5 weken geleden geopereerd, en heb een nieuwe knie gekregen. Ik gebruik al maanden wietdruppels, wat erg goed bevalt. Heb nagenoeg geen pijn, slaap de hele nacht door, wat zonder de druppels ondenkbaar was. Dit wilde ik ff kwijt. mvg alie

RICK THC olie

hallo, ik ben zeer tevreden met wietolie ik ben iemand waar ze in de huidige medische wereld niet weten wat ze met me aan moeten om te beginnen sinds 2009 heb ik ernstige slaap problemen die zonder aanleiding zijn begonnen en sinds die tijd heb ik allerlei klachten waar ze niks mee kunnen zoals: concentratie problemen (add/adhd {diagnose 2010) stemmings wisselingen (bipoleare stoornis {diagnose 2012) gewrichtspijn ( carpaletunnelsyndroom {diagnose 2010}) en nog steeds het SLAAP PROBLEEM 2 a3 uur slaap per nacht en soms helemaal niet slapen (insomnia{ diagnose 2012) na vele onderzoeken kwam o.a. dat naar boven en na het proberen van diverse medicijnen zoals : ritalin, dexamphetaminen, lithiumcarbonaat, diazapam, temazepam, oxazepam, antidepresiva, diclofenac, enz,enz werd het slapen alleen maar slechter tot ik regelmatig 40 uur wakker was zonder slaap te krijgen en te kunnen slapen met steeds vaker periodes van 70a 80 uur geen slaap en de rest van alle ”aandoeningen” werden ook veel erger toen ben ik zelf gaan zoeken wat er met me was en wat ik er aan kon doen wand het ging echt niet meer zo en na veel zoeken en nachten lang onderzoeken ben ik bij wiet uitgekomen en dat er ook olie van is zodat je het niet hoeft te roken wand als je een pilletje neemt woord dat door iedereen geaccepteerd maar als je je medicijnen rookt dan ben je volgens velen een junk zo ben ik in contact gekomen met de stichting mediwiet en ben ik de wiet olie gaan proberen (08-2013) eerst een proefverpakking en dat werkte na 2 dagen 2×4 druppels/dag beter dan gehoopt ik kon weer slapen en dan gewoon nachten van 6 tot 8 uur en alle andere symtonen gingen kort daarna ook bijna helemaal weg ik ben het daarna dagelijks gaan gebruiken en doe dat nog steeds ik ben ook aan het experimenteren met zelf olie maken en heb net mijn eerste flesje olie af en het werkt uitstekend hiervan gebruik ik dagelijks 1×5 druppels ik begon met 5 planten en heb van bijna alle toppen olie kunnen maken 100gr gedroogde wiet woord 14gr pure wietolie 20ml door alcoholextractie en in verdunde vorm die ik gebruik is het 1:5 is 100ml wietolie genoeg voor een half jaar dus 2x per jaar plantjes laten groeien is voor mij het hele jaar medicijnen die me bijna niks kosten en echt goed werken en om de olie nog een beetje te laten smaken doe ik een vanille stokje door de lengte snijden en bij de olie zo is de olie niet zo bitter en een beetje vanille smaak ik wil de stichting mediwiet hartelijk bedanken voor de info en het goede werk wat zij doen en ik hoop dat ze een oplossing voor nog heel veel andere mensen kunnen bieden met vriendelijke groet rick

Ferry Elvers THC olie

Mijn(relatief) milde klachten zoals rusteloos slapen en gebroken wakker worden,was voor mij de reden om wietolie te proberen. Deze klachten worden versterkt door mijn autisme(Asperger),die er voor zorgt dat ik de overdag opgelopen stress in mijn slaap nog aan het verwerken ben.de 5x verdunde wietolie werkte het beste voor mij.volgens mijn vrouw ben ik niet rusteloos meer,en ik word niet meer gebroken wakker. Mooi!! Maar dat was niet het enige positieve effect die ik ondervond. Ik had als gevolg van mijn autisme ook last van bepaalde geluiden die hard klonken en chaotische situaties waar ik niet mee kon omgaan. Ook daar kreeg ik minder last van,en dat terwijl ik de olie overdag niet eens gebruik! Ook werd de pijn in mijn gewrichten waren voor 90% verdwenen. Het enige nadeel is dat het de eerste week wel wat emoties kan los maken,maar dat verdween snel. Kortom geweldig. Ik heb alweer bijbesteld.

Silvia CBD olie en THC olie

Hallo, Ik ben nu bijna een week bezig met druppels. Ik ben als eerste begonnen met cbd omdat dat toch de minst sterke was. Maar ik moet zeggen dat ik wat van mijn pijn minder voelde gaan bij 7 druppels. Ik heb Artrose in mijn rug en reuma. Daar naast heb ik ook nog last van een zenuw in mijn linker bil. Ik heb deze dag ook wel of gemaakt met cbd druppels ook voor het slapen maar helaas was dat voor mij niks. De volgende dag ben ik met htc begonnen en dat was bij vijf eigenlijk al te veel. want ik voelde met wat sloom worden savonds voor de nacht had ik er vier genomen. maar ook dat was veel te veel want toen voelde ik me echt niet fijn alles ging langzaam om me heen. dat vond ik ook best eng moet ik zeggen. De volgende dag ben ik met vier druppels begonnen en dat gaat goed moet ik zeggen qua pijn dan. Behalve mijn zenuwpijn dan want die voel ik nog steeds in mijn bil. Savonds voor het slapen zijn het er drie geworden, en wat ik zo graag had willen hebben gebeurden niet ik viel helaas niet lekker in slaap. En ik bleef last hebben van de pijn. dit doe ik nu een week en de pijn is overdag echt wel minder dat moet ik wel zeggen. Maar waar ik zo erg last van heb is dat ik kots misselijk ben en ik heb ook zuur en ik heb het ook af en toe super warm. heeft dit met de druppels te maken. Of is het gewoon toeval. Vind het wel jammer als het van de druppels is want ik had er wel baat bij. maar ja ik zit niet op de misselijkheid en zo te wachten groetjes Silvia

Geantwoord op: 09:52 12-01-2015

Hallo Sylvia, ik denk dat je veel te hard van stapel loopt en teveel dingen tegelijk wilt aanpakken. Je neemt ook veel teveel en gaat gelijk al kijken tot hoever je kunt gaan en wat je bovengrens is. In onze gebruiksaanwijzingen lees je dat je dat het beste pas kunt onderzoeken als je al een tijdje (1-2 weken of zo) bezig bent. Maar goed, je hebt 3 problemen: je hebt pijn vanwege de artrose, zenuwpijn in je bil en een slaapprobleem. CBD is goed voor zenuwherstel, maar dat dien je wel wat tijd te geven, enkele weken geduldig een paar keer per dag enkele druppels CBD slikken dus. Als je pijn wilt bestrijden vanwege je artrose neem dan verspreid over de dag enkele druppels THC en bekijk na een week hoe het gaat. Slapeloosheid zal in jou geval te maken kunnen hebben met de pijn en het is dus beter om niet gelijk met de druppels te proberen ook goed te slapen. Dan ga je teveel nemen en krijgt ongewenste bijeffecten, richt je eerst maar op de pijnbestrijding. Wel kun je de druppels THC die je ’s avonds neemt wat verspreiden over de avond zodat je al wat ontspannen bent als je gaat slapen. Inderdaad, CBD maakt helder, daarom werkt het ook zo goed als je te slaperig wordt van teveel THC olie, maar CBD is dus niet zo goed vlak voor het slapengaan. Iedereen dient zijn eigen balans te vinden en dat dien je gefaseerd en rustig uit te vinden, succes ermee!

Groene groet, Wernard

HOOFDPIJN

Michel THC olie

Hallo Wernard, Ik zou nog even een berichtje achterlaten in het gastenboek, dus bij deze! Ik de THC olie nu bijna twee weken gebruikt, en het verschil is significant. Qua ADHD merken ik en mijn vriendin dat ik rustiger ben geworden. Ik maak taken sneller af, ben niet zo snel geprikkeld (en overprikkeld) en praat rustiger. Ook ervaar ik ruimte in mijn hoofd, iets wat voorheen een zeldzaamheid was. Mijn vriendin slaapt nu ook beter doordat ik veel minder lig te draaien. Qua pijn merk ik dat ik minder pijn in mijn lichaam heb, voornamelijk de hoofdpijn is minder geworden. Groetjes, Michel

 

Susan

Hallo mensen Na 20 jaar hoofdpijn te hebben gehad 3/4 keer in de week ben ik nu met de hoofdpijn naar 2 keer in de maand gegaan super. Verder had ik last van de maag na het avond eten, ook verdwenen. En een leuke bijkomstigheid; slaap ik ook beter Super spul

Marianne Akkermans CBD olie

cpd olie is niet geschikt voor cluster hoofdpijn. Ik heb momenteel een aanval, het wordt alleen maar erger in plaats van minder. Heb vanaf 16.30 uur ieder half uur 2 druppels genomen, voel er totaal niets van, behalve een enorme aanval. Jammer! Ik stap maar weer terug over naar de reguliere medicijnen.

Geantwoord op: 22:02 25-06-2014

We hebben ook nog nooit gehoord dat CBD olie werkt tegen clusterhoofdpijn, wel THC olie. Heb je die wel geprobeerd dan?

Groene groet, Wernard

Marianne Akkermans

THC olie heb ik nog niet geprobeerd, de link om het proefpakket aan te schaffen heb ik gehad, per ongeluk gewist. Later nogmaals gevraagd via mail, heb ik geen antwoord op gekregen. Er is mij ook niet verteld dat THC olie beter geschikt zou zijn voor cluster hoofdpijn. Misschien was het beter geweest dit mij eerder te melden. Ik heb al veel geprobeerd, niets helpt en daarom ben ik ook nu weer teleurgesteld.

Geantwoord op: 07:48 26-06-2014

Hallo Marianne,

lees de gebruiksaanwijzing voor het test pakket goed door, die vind je op de website onder informatie. Daar staat duidelijk in dat je het beste eerst met de CBD olie kunt beginnen en daarna met de THC olie verder moet gaan. Dat kon je ook lezen in de mail die je van ons ontving en die je dus blijkbaar gewist hebt. Mediwiet is een kwestie van zelf initiatief nemen, zelf ontdekken wat voor jou het beste werkt en niet verwachten dat alles je kant en klaar wordt aangereikt. Dat kan ook niet want ieder mens is anders en dat geldt dus ook voor hun ziektebeelden en hoe ze daarop reageren bij gebruik van olie. We willen van patiënten die in de loop der jaren geleerd hebben zich afhankelijk en als een slachtoffer op te stellen mensen maken die hun eigen verantwoordelijkheid in de hand nemen. Gewoon proberen dus Marianne en nu vooral doorzetten!

Groene groet, Wernard

Marcia CBD olie en THC olie

Ik heb nu een goede ervaring en ben helemaal blij  Normaal is het verloop van pijn bij mij in 3 dagen. Dag 1, de pijn bouwt op gedurende de dag, in de avond voel ik me knap beroerd. Dag 2 is de hele dag goed mis, omdat ik me niet altijd ziek kan melden stop ik me helemaal vol met pijnstillers. Dan is de pijn zeker niet weg, maar net de scherpste kantjes. Dag 3 bouwt de pijn af en in de late middag is het op een wat duf gevoel na weg, geen pijn meer. Dinsdag begonnen in de avond de spieren samen te trekken in schouders en nek en ik had hoofdpijn. Vaste voorbode op meer. Paar druppels CBD olie gepakt voor het slapen en ik heb goed geslapen. Dat is dan al uniek als ik pijn heb. Normaal lig ik de hele nacht wakker. In de ochtend stond ik helaas nog op met die verkrampte spieren en een hoofd alsof het tussen de bankschroef geklemd zat. Misselijk erbij, bekende klachten. Ik heb ipv pijnstillers 3 druppels CDB genomen en ben gaan werken. De pijn nam wat af eigenlijk wat te weinig. Geen druppels mee genomen en toen ik om 1 uur thuis kwam weer 3 druppels genomen, had effect maar ook niet bijzonder. Was te laat ingenomen naar mijn idee. Om 4 uur moest ik weer gaan werken en heb weer 3 druppels genomen, nu was dat dus sneller achter elkaar. En ik voelde echt een heleboel verkramping zakken. Weg was het niet maar beter als welke pijnstiller ooit gedaan heeft. Om half 10 in de avond was ik weer thuis en heb toen 4 druppels THC olie genomen. Teveel voor mij want ik werd er “dronken” van, beetje duizelig en kon niet recht lopen. Maar de pijn verdween helemaal! Ik heb geweldig geslapen werd om 6 uur in de ochtend wakker en de pijn is weg!! Dit is voor het eerst in 15 jaar dat ik een pijn aanval heb doorbroken! Ik kan wel dansen van vreugde. Ik hoop dat het vaker gaat want ik heb ook hoofdpijn aanvallen achter mijn oog, hopelijk werkt het dan ook zo. Maar ik ga bij bestellen want moet nog meer uitproberen dan het proefpakketje me kan bieden. Maar tot nu toe bedankt!!!!

Tjitske THC olie en CBD olie

Met thc olie 2×4 druppels heb ik hoofdpijn en maagzuur verder doet het niets. CBD olie merk ik ook niets van. Hoest en snotter geweldig en verder niets goeds.

 

Geantwoord op: 12:59 19-11-2013

Medicijnen werken maar goed bij 50% van een populatie en bij 25% werken ze totaal niet. Dat geldt voor synthetische medicijnen maar ook voor wietolie, jammer voor je!

KLINEFELTER

Martin THC olie

ik gebruik nu bijna een jaar wietolie, en het werk super. ik heb klinefelter en slaap ap neu en niet aangeboren hersenletsel op de laatste heeft het hellaas geen werking maar op de rest wel.ik raad ieder aan het gewoon een keer te proberen het kan geen kwaad.

gr martin

martin THC olie

Vervolg op het gebruiken van de wiet olie wat meteen al een warm gevoel geeft de pijn lijkt haast uit je lichaam te kruipen ik ben hier weer door herstellende, aan het werk, kan weer klussen langzaam aan terwijl ik me eigen nauwelijks kon onderhouden dit heeft echt mijn leven meer 360 graden omgedraait al na 1 week ! hoop dat de restpijn op den duur verdwijnt. Erg nieuwschierig wat het doet met een maand als dit al met een week berijkt is. Wil wernard hartelijk bedanken voor al die inzet en hoop dat je dit nog veel blijft doen want er zijn nog veel mensen die met pijn in hun lichaam zitten wat onnodig is sterkte wernard !

NEUROPATISCHE PIJN/ ZENUWPIJN

Patrick Franke CBD olie en THC olie

Hallo allemaal,

ik wil graag mededelen dat dankzij mediwiet, ik eindelijk eens wat minder pijn heb van me MS, en dat ik veel beter slaap. Ik moest wel even proberen tussen de donkere olie met meer thc die mij overdag goed helpt de pijn te onderdrukken, en dat ik met de lichtere olie met cbd veel beter slaap. Ik heb in de afgelopen 2 weken veel meer en beter kunnen slapen dan in de afgelopen maanden, dankzij mediwiet. De lichtere olie met cbd daar slaap ik dus goed door, en met de donkere olie met meer thc, daar kan ik overdag weer goed mee vooruit en dus minder pijn.

Thanks Mediwiet, groeten Patrick

Desiree CBD olie

MS Tot nu toe (na ruim 1 1/2 week gebruik) werkt de CBD-olie nog steeds goed tegen de zenuwpijn (door mijn m.s..) Ik ben blij.

Cisca van de Noort CBD olie

Zenuwpijn Ik ben vorige week zaterdag begonnen met CBD olie om zenuwpijn vanuit mijn bekken te onderdrukken. Het werkt heel goed tegen de pijn, maar helaas heb ik na een week een vreselijk branderig en droog gevoel in mijn mond, tong, keel en lippen. Ik ga nu proberen de druppels in een capsule te doen en heel door te slikken, anders moet ik er echt mee stoppen.

 

Geantwoord op: 21:29 22-12-2014

Je bent de eerste van wie ik hoor dat de CBD een branderig gevoel in de mond geeft. Mooi dat het je zenuwpijn reduceert. Ben benieuwd naar je verdere ervaringen.

Groene groet, Wernard

Desiree CBD olie

Druk hoofd en zenuwpijn Sinds afgelopen donderdag gebruik ik cbd-olie (3x 1 druppel) en ik ben er erg blij mee. Mijn hoofd is rustiger en (héél fijn!!!) de zenuwpijn is ook veel rustiger! Hopelijk blijft dat zo.

Yasmine CBD olie

Ik vandaag na twee dagen gebruikt van CBD olie echt gemerkt dat mijn zenuwpijn geheel naar de achtergrond is verdwenen. Ik heb ADD en ben de hele dag super helder geweest. Ik kon me zo goed concentreren op gesprekken, lezen en gewoon helder en gefocust aanwezig. Dat is lang geleden voor mij. De zenuwpijn, spanningshoofdpijn daar heb ik in het verleden medicatie voor gehad van de neuroloog. De bijwerkingen wogen voor mij niet op tegen de voordelen. Ik mocht echt eerlijk zeggen dit is het eerste middel die ik me leven heb gebruikt waar ik zo tevreden over ben. Ik vind het alleen erg duur. Maar ach kwaliteit van leven is eigenlijk onbetaalbaar niet..?

Dbusser THC olie

Ik ben begonnen met het proefpakketje van wiet olie, ik ben vijf keer aan mijn rug geopereerd en heb nog altijd erg zenuwpijn, de goudkleurige olie doet nagenoeg niks bij mij, maar de groene olie met THC werkt geweldig. Ik gebruik drie druppels s,ochtens en in de namiddag nog een keer drie druppels, zo kan ik weer op bezoek gaan, ik kon nl niet langer dan een kwartier zitten. Ben in een pijnkliniek behandeld, kon niet tegen morfine, ik heb nu de grot dosering besteld, ben alleen nog erg bang om verslaafd te raken. Ben een keer stoned geweest, dat wil ik dus echt niet, regie kwijtraken houd ik niet van.

vr gr Doras

Geantwoord op: 14:01 24-01-2015

Mooi Doras dat het helpt tegen je pijn! Verslaafd raken aan olie is onmogelijk. Alles wat na de gedachte “ik ben bang” komt is niet goed voor je. Het enige wat je tegenkomt als je high wordt ben je zelf. Sommige filosofen zeggen dat het in het leven erom draait jezelf te leren kennen, dus aan de slag ermee! Op onze site onder informatie kun je meer lezen over te hoge dosis etc.

Groene groet, Wernard

Peet CBD olie en THC olie

Ben nu zo’n 4 weken bezig met CBD en THC. Neem dit voor een versleten onderrug, artrose facetgewrichten, chronische zenuwpijn in mijn been, chronische ontstekingen in heup/ bekkengewrichten, een broeiende hernia die er zit, en slapeloze nachten. 1e hernia-operatie was ruim 11 jaar geleden, raakte verlamd en had er een klapvoet bij. Daarna nog 3x geopereerd, (implanteren neuromodulatie, zonder succes) Mentaal kan het ook beter. Ik kan tot nu toe zeggen dat de scherpste randjes qua pijn een beetje minder wordt, maar mijn rug is nog steeds waardeloos. Ik voel me al met al wel een stukje beter, kan het allemaal beter aan, ben wat opgewekter, maar ben er nog niet. Geloof ook niet dat, als je al 30 jaar met rugproblemen kampt, dat het met 3 weken opgelost is. Ik nam ochtend en middag 4 dr CBD en 3 dr THC, en voor het slapen 3 dr THC. Ik ben nu met de THC gestopt (vanmorgen nog 2 dr genomen) maar ik doe geen oog dicht, kan gewoon niet slapen, lig uren wakker. Daarbij ben ik met momenten duizelig, wat niet fijn is. Ga de HZO+ maar eens proberen, misschien dat ik daar wel beter van kan slapen. Ik ga in ieder geval zeker door met deze zoektocht, opgeven is geen optie! Heb in al die jaren een badkuip met medicijnen op, en heeft me niet veel goeds gebracht, was er zooo klaar mee!! Het begin is er… nu de rest nog. HG Peet

Geantwoord op: 23:54 09-02-2015

Je doet het goed Peet, zelf zoeken naar je balans, zelf oplossen, al is het maar een deel, dat is al vette winst, dan valt alles altijd mee!

Groene groet, Wernard

Marijella CBD olie en THC olie

Hallo, Ik heb een versleten onderrug en zenuwpijnen in mijn linkerbeen, veel spier- en gewrichtspijnen ( ik sta op de wachtlijst voor onderzoek naar Ehlers Danos syndroom ) en van al deze klachten slaap ik slecht. Ik ben nu sinds 6 dagen bezig met het proefpakket, ik neem 3 x per dag 2 druppels CBD olie en de pijn zakt goed weg maar is met deze dosering niet helemaal weg, ik ben nog bezig met het zoeken naar de juiste dosering. Ik ben heel blij met de CBD olie want daardoor kan ik de pijnstillers laten staan, die overigens niet meer goed werken na al die jaren. Met de THC olie ben ik nog aan het zoeken want ik heb 3 druppels nodig om op tijd te kunnen gaan slapen maar word de volgende dag met een dof gevoel wakker. Ik zag in het gastenboek dat de druppels misschien beter over de avond ingenomen konden worden, dus dat ga ik proberen. Stichting mediwiet, bedankt!:-)) ik voel mij al zoveel beter! Vriendelijke groet, Marijella

ina

osteoporose artrose fibromyalgie en zenuwpijn hoi ik heb verschillende klachten waaronder osteoporose artrose fibromyalgie en zenuwpijn in mij voeten waar door ik heel moeilijk loop. slapen is ook een ramp . ik ben nu 3 weken aan de druppels en er is heel wat verander in mijn leven .ja heus ik slaap 5 uur aan een stuk wat al jaren niet meer voor kwam. lopen gaat heel goed ik heb nog wel prikkels in mijn tenen ook mijn pijn is verandert .ik kom goed de dag door. zondag zijn we in Druten geweest bij de lezing over de druppels .heel interessant ik vertel het nu aan wie het maar wil horen. mijn zieke broer die het aan de alvleesklier heeft heb ik druppels gegeven binnen een half uur zat hij er beter bij . nu ik raad het iedereen aan

Anneke CBD olie

4 jaar geleden heb ik een spondylodese operatie ondergaan aan mijn onderste rugwervels. Na 2 jaar zonder noemenswaardige klachten begon ik toch weer pijn te krijgen en het bleek dat de wervels erboven begonnen te verschuiven. Bij een controle in januari van dit jaar kreeg ik te horen dat ik toch beter maar weer voor een operatie kon gaan. Weer een 6 uur durende operatie en maanden lang revalideren zie ik op dit moment echt niet zitten, maar voortdurend aan de diclofenac en maagbeschermers ook niet. Na een artikel in de krant over Stichting Mediwiet te hebben gelezen dacht ik dat dat wel eens een oplossing zou kunnen zijn. Sinds 3 weken gebruik ik nu 2 tot 3 maal 3 dr.CBD olie per dag en het helpt goed tegen de zenuwkrampen in mijn benen en onderrug. Daardoor ook meer ontspanning en minder vermoeidheid. Ik slik er s’morgens wel 1 tabl. Diclofenac (de lichtste) bij maar daar zou ik wel vanaf willen. Het moet nog beter kunnen dus nog even zoeken naar de juiste dosering. Slapen doe ik prima, dan heb ik eigenlijk nooit pijn, wat uiteraard een zegen is. In mijn enthousiasme heb ik nu een pakket zaden en alcohol besteld, het lijkt me ook wel leuk om het zelf te gaan maken. Welke verhouding ik dan moet nemen weet ik nog niet maar het is tenslotte ook nog niet zover. Tips zijn van harte welkom.

Ad wietthee en THC olie

vijf jaar geleden ben ik geopereerd aan een tumor in mijn centrale zenuwstelsel. Hierbij moesten er een aantal zenuwen worden doorgeknipt en zijn er een paar beschadigd geraakt. Toen ik eenmaal van de morfine was af gekickt, had ik een hand vol pillen nodig om de zenuwpijn, de kramp en spasmen in mijn been een beetje te dempen. Vooral ook de bijwerkingen werden onacceptabel voor mij. Daar kreeg ik dan ook weer een pilletje voor, dat ook weer bijwerkingen had. Ik bleef opzoek naar verbetering. Weer naar de huisarts, weer naar de pijnpoli, weer naar de neuroloog. Om een lang verhaal kort te maken; een neuroloog vertelde mij niets meer te kunnen betekenen, maar adviseerde mij wel om eens te kijken of medicinale cannabis niet iets voor mij was. Thuis trok ik thee van de cannabis die ik via mijn huisarts en apotheek kreeg. (niet in verzekering, zelf betalen) Best wel een gedoe, maar vooral on-stabiel qua sterkte dus met wisselende effecten. De ene keer was ik weer zo stoned als een garnaal, de andere keer verrekte ik van de zenuwpijn. Wel had ik inmiddels heel langzaam de 1/2 van mijn medicatie kunnen terugschroeven. Via mijn zoektocht op internet, kwam ik bij Mediwiet terecht, waar ik een test paketje olie bestelde. de THC (1/5) werkt prima. Eerst wel even de dosering uitvinden, maar met 1 druppeltje in de ochtend en 2 voor het slapen heb ik nu mijn balans gevonden. De grootste winst zijn de goede nachten, bijna zonder spasmen en kramp. Nu heb ik aan 8 uur nachtrust genoeg, daarvoor, 12 a 13 uur en dan was ik nog gebroken. Omdat de olie nog niet legaal is, moet in voor vliegvakanties, helaas wel teruggrijpen naar de zelf te maken cannabis-thee van de apotheek. Wanneer je bijtijds een Shengenverklaring (via internet) door je huisarts laat invullen en opstuurt, dan krijg je die met een stempel uit Den Haag terug en kan je legaal op reis met je medicinale drugs. Ik las ergens, dat er ook cannabis-zalf is, die ga ik eerstdaags proberen voor de artrose in mijn handen. Is er iemand die ervaring heeft met de zalf?

Vrolijke groet van Ad.

Sandra CBD olie en THC olie Ik wil ook even mijn ervaringen delen. Na 3 jaar ellende, pijn en vooral veel frustratie heb ik vorige maand een proefpakketje besteld. Ik had erg veel last van zenuwpijnen. Ook mijn spieren lijken een eigen leven te hebben. Ik ben altijd zeer actief en ook sportief geweest. Echter na 3 x een beweging te hebben gemaakt is gewoon alle kracht verdwenen. Ik ben begonnen en gebruik momenteel overdag 2 x 3 druppels CBD. Zodra ik ’s avonds thuis kom van me werk gebruik ik 3 druppels THC. Ik voel me stukken beter, heb veel minder pijn en slaap ook weer goed. Ben zelfs 2 weken geleden voorzichtig weer begonnen met sporten, al wil ik natuurlijk veel meer dan kan. Nu nog zien dat de 25 kg er weer af gaat, die ik ben aangekomen. Ik ben super tevreden, evenals mijn gezin die weer een vrolijke moeder/partner hebben. Ik ga het vrijdag aan de arts vertellen, en ben vastberaden door te gaan, met of zonder zijn steun.

Geantwoord op: 00:13 23-03-2015

Fijn te lezen Sandra dat je zo snel goede resultaten boekt, dat geeft lotgenoten moed! Dank voor je bijdrage.

Groene groet, Wernard

Monika

Hallo allemaal,

10 dagen geleden begonnen met het test pakket. Nu vrij van Neuropatische pijn. Mvg Monika

Yvonne CBD olie THC olie

Ik ben nu ruim 2 weken aan het proberen. De CBD olie lijkt me zelfs beter te helpen dan de THC. allereerst slaap ik beter, en zijn de neuropatische pijnklachten iets minder. Ook lijkt de fibromyalgie iets beter te behappen. Ik blijf voorlopig zoeken en uitproberen, welke hoeveelheid en welke soort het best gaat werken. Maar dat het iets voor me doet, dat is zeker. En daar ben ik al heel erg blij mee! Dank je wel Wernard en team! Groetjes, Yvonne

Bert

beste mensen, ik wil jullie graag delen in onze ervaringen met de olie de laatste maanden….. wij gebruiken nu al een paar maanden de olie, hebben het inmiddels ook al 4 keer zelf gemaakt op de aanrecht, precies zoals Wernard het doet. ik heb een ziekte wat onder de noemer “neuropatische klachten” valt, het komt erop neer dat ik veel tintelingen en soms pijn aan mijn voeten en handen heb (lange zenuwbanen) en daar komt nog bij dat ik vaak negatieve gedachten die ik niet stil kan zetten in m,n hoofd…..komt ook deels door het verloop van de ziekte, en de “restjes” van de medicijnen die ik nog in mijn lichaam heb (2 jaar 50/80 mg prednisolon/cellcept enz.). Mijn ervaring is geweldig met de olie! ten eerste is de pijn veel beter te verdragen, de gedachtenstroom is nog wel aanwezig, maar de gedachtes zijn veel positiever, en daardoor ziet mijn dag er veel rooskleuriger uit dan voorheen, en ik kan ook meer, ben veel soepeler in m,n bewegingen, er komt meer uit mijn handen…. Mijn vrouw heeft klachten in de heup, al jaren…doktoren zeggen na jaren getob uiteindelijk: er moet een kunstheup in, fluitje van een cent! maar A) is ze pas 49, en B) er is heel veel gevaar voor onstekingen bij een dergelijke operatie, en C) hebben wij ondertussen de medische/farmaceutische hoek (na al mijn ervaringen de laatste 3 jaar) niet meer zo hoog in het vaandel staan……. Zij gebruikt dus ook de olie dagelijks, en heeft er veel baat bij, de pijn is niet helemaal weg, maar is vele malen verdraagzamer…..ze kan na de druppels weer iets in de tuin doen, wat haar uiteindelijk ook weer een beter gevoel geeft…. ons leven ziet er sindsdien een stuk beter uit, want als je met een man thuis zit die 80 mg prednison slikt……je veranderd door de prednison, en je wordt er ook niet echt aardig van, degene die het geslikt hebben weten wat ik bedoel……… conclusie: wij zijn beide erg blij met de olie, we gedijen er heel goed op, het merendeel van de “pillen” zijn in de boycot gegaan bij ons, maar het doseren van de olie is wel even uitzoeken…hoeveel? wanneer?, tja dat is voor iedereen verschillend natuurlijk, wij houden ons nu strikt aan een schema, en dat brengt ook wat meer rust. oke, dat wilde ik even kwijt hier….wij hebben even gewacht met het plaatsen van een reactie hier, omdat we eerst een tijdje de olie wilden proberen, maar ik durf gerust te stellen dat ons leven er een heel stuk beter uitziet dan een paar maanden geleden. We wensen iedereen veel succes met de olie, en bedenk dat je het doseren even moet leren, maar dat is een kwestie van doorzetten en ik denk dat Wernard daar ook wel in wil begeleiden (weet ik wel zeker..) En als ik iets voor iemand kan betekenen, dan hoor ik dat graag! Hartelijke groene groet, Bert

Frerik van Houten THC olie en CBD olie

Hoi Wernard, Het is op de kop af een maand geleden dat ik met het proefpakket wietolie begon. Ik heb al drie jaar neuropatische pijn in voet en enkel als gevolg van een langdurige lyme infectie. Dit soort pijn is erg lastig te onderdrukken en beheerste tot voor kort mijn dagelijkse leven. Nu geniet ik al 27 dagen van de demping van die pijn. Het was wel ff uitproberen met de olie, maar nu kom ik een hele dag door met 1drup htc en twee cbd in de loop van de ochtend en 2 drup htc plus twee cbd voor de nacht. De pijn is niet weg maar zoveel minder dat ik weer andere dingen kan doen zoals fietsen, lezen en genieten van een gesprek. Helemaal super. Ik vertel het voort.

aimee baldewijns CBD olie

hallo Ik gebruik sinds enkele weken de cbd olie,wegens felle zenuwpijnen de pijn is iets minder maar het heeft een heel groot kalmerend effect op mij,wat de pijn beter doet verdragen,alleen jammer dat ik niet in nederland woon dan kon ik de thc olie ook bestellen maar toch hartelijk bedankt

Astrid THC olie

Eindelijk na een week gebruik THC olie niet meer die snerpende zenuwpijn in mijn been, ook het slapen gaat veel beter, 3 tot 4 druppels en ik slaap weer een uur of 6-7 achter elkaar, heerlijk. Ga nu proberen met THC olie 1/3 de pijn verder onder controle te krijgen. Voel me eindelijk weer een beetje mens.

Esther CBD olie

Graag wil ik het volgende met jullie delen. Ik heb erg veel last van zenuwpijn in de bil en benen door slijtage van een tussenwevelschijf. Lang zitten was niet meer mogelijk. Ook was ik heel erg moe van de constante pijn. Slapen ging ook slecht. Na een half jaar bij diverse specialisten en pijnpoli’s zonder resultaat ben ik zelf wietolie gaan maken en gebruiken. Op zondagavond was het klaar, ik heb 2 druppels genomen. Heb prima geslapen en op maandag kon ik weer kantoor werken. Ik heb er een paar weken over gedaan om de juiste dosering te vinden van wietolie in combinatie met CBD olie. Afgelopen week was ik weer bij de pijnpoli. De arts vertelde dat hij niets meer vor me kon doen, alleen medicijnen voorschrijven. Ik vertelde dat ik geen medicnen wilde omdat ik zelf wietolie heb gemaakt en daar veel baat bij heb. De arts zei: “mevrouw, dat is het beste wat u kunt gebruiken”. Ik vond dat zo’n geweldige reactie van deze arts. Hij was erg geinteresseerd, wilde weten hoe ik het gemaakt had. Ik heb nog gevraagd welke medicijnen hij m wilde voorschrijven. Dat zouden anti epileptica worden voor de zenuwpijn. Ik heb vriendelijk bedankt. Dat traject is me in ieder geval bespaard gebleven. Inmiddels heb ik de bestelde zaden binnen, dus deze zomer heb ik mijn eigen oogst. Ik vind de wietolie en CBD olie een geweldige uitkomst en ik vertel het ook aan iedereen die het wil horen. Hartelijk dank Stichting Mediwiet.

Geantwoord op: 21:41 13-01-2014

Hallo Esther,

gefeliciteerd met je bereikte resultaat. Heel mooi ook dat je daar zelf actief zo’n aandeel in had! Dat is ons/mijn ideaal, mensen helpen zichzelf te helpen. Bedankt dat je je ervaringen met ons wilde delen.

Groene groet, Wernard

Abiyah CBD olie

Hallo, Wernard, Mijn moeder heeft een klapvoet door een mislukte heupoperatie met ondraaglijke fantoompijnen en zenuwpijnen. Alle pijnstillers helpen niet. Ze gebruikt een morfine-achtige pijnstiller, die ze niet durft te stoppen. Sinds vier dagen gebruikt ze 5x verdunde wietolie. Op dit moment 2 druppels na laat ontbijt, dus om 12 uur. Dan 1 druppel om 6 uur en 1 druppel voor de nacht. Vanmiddag had ik haar weer huilend aan de telefoon. Pijn even erg. Wat moet ik adviseren? Voor de avond meer druppels? Was hele klus mijn 86-jarige moeder aan “de drugs” te krijgen en ben bang dat ze de moed opgeeft/ Wat raadt u aan? Mvrgr, abiyah

Geantwoord op: 13:51 04-08-2013

Hallo Abiyah,

lees eerst de gebruiksaanwijzing 5x verdunde wietolie te vinden onder ‘informatie’. Daar staat in dat je moet onderzoeken bij hoeveel druppels je een high gevoel in je hoofd krijgt. Als je dat gevoel krijgt weet je je bovengrens die voor iedereen verschillend is. Je weet dan ook tot hoeveel druppels je kunt gaan, immers je gebruikt maximaal een druppel minder dan je bovengrens en wordt niet high maar bestrijdt wel maximaal de pijn. Je moeder overhalen om – wat zij ziet als – drugs te gebruiken heeft weinig zin, ze moet het zelf willen en weten wat ze doet. Nu is haar situatie vergelijkbaar met autorijden in het donker zonder dashboardverlichting. Je weet niet hoe hard je rijdt en hoeveel benzine je nog hebt.

Groene groet, Wernard

Marij van den Hout

Mij dag kan niet meer stuk met enkelen druppeltjes olie Altijd last van zenuwpijn en aangezicht pijn 20 jaar ik kreeg het zo wel opgelost met goeden voeding (weinig vlees niet roken geen alcohol koffie geen medicijnen suiker ) slikte verschillende supplementen daar was het wel wat rustig mee, maar toch niet zo het moest zijn, ja je moet overal door henen groeien, zeker als je van naturen een gevoelig mens bent dus positieven ezel bruggetjes of zogezegd handvaten, maar dan die druppeltjes olie die zijn voor mij nu onmisbaar ,enkelen druppels voor het slapen gaan en je slaap net als doorneroosje,zeg zo maar wat maar is voor ieder aan te raden.

bedankt uit vinder.

 

Fredy Besters THC olie

Wietolie 5x verdund besteld vanwege palliatieve behandeling maagkanker, resultaat na 1 week (2 druppels voor slapen gaan, nogmaals 2 druppels over de dag verdeeld met tussenkomen van minstens 5 uur ) Neuropathie die ik over had gehouden van de chemo’s is voor de helft afgenomen, zelfs in zon mate dat ik met de medicatie (anti depressiva Amitriptyline )daarvoor ben gestopt  Ik ben zeer benieuwd welke voordelen de wietolie me nog meer zullen brengen maar ik ben hiermee al superblij  Groene groetjes

ONGELUK

Bert Janssen

Allereerst mijn zeer welgemeende complimenten voor jullie inzet en vooral jullie menselijkheid. Zeker in deze (egoistische) tijd, is het hartverwarmend om mensen te leren kennen die het hart op echt op de juiste plaats hebben. Het is ongelooflijk hoe het leven van mij, mijn omgeving en mijn hond positief is veranderd sinds ik in aanraking met Mediwiet (hennep & wiet olie) ben gekomen. Een opsomming van mijn persoonlijke ervaringen: Adhd/asperger: Ritalin voorgeschreven echter na een korte periode accuut gestopt, wat een troep!!! Met olie functioneer ik nu zonder problemen, zelfs het slapen, ik werd altijd om de paar uur wakker, en s’morgens een sloom gevoel in mijn lijf, nu slaap ik in totaal nog steeds vrij kort (ongeveer 6 uurtjes), maar ik slaap wel aan 1 stuk door, en ben super fit als ik opsta…WOW… Nicotine behoefte: Ongelooflijk, niets en niemand kon me van het vele roken afbrengen, ik stoomde als een schoorsteen (al 25 jaar!!), met alle negatieve gevolgen van dien (hoofdpijn, overmatig slijmvorming, ontstekingen, pijn/druk op de longen, kortademig zijn, brak wakker worden enz.. Nu rook ik nog steeds, maar zeker de helft minder, ik/mijn lijf vind het gewoon ronduit smerig. Meteen na het eerste gebruik (olie) GEEN hoofdpijn en andere vervelende klachten meer…WOW… Verder ervaar ik een positieve verandering m.b.t. mijn geheugen, ik onthield al veel, en denk snel, maar dat is nu nog een tandje meer. Niet te vergeten het postief effect op mijn stemming. Helaas ben ik voor een aantal jaren terug behoorlijk depressief geweest, gelukkig heb ik dat overwonnen, maar dat onbezonnen, vrolijke gevoel van voorheen was ik kwijt. Sind de olie, ben ik weer vrolijk, zelfverzekerd, en heb ik weer zin in het leven, en nog mooier ik geniet ervan…WOW… Mijn kruisbanden van de linker knie zijn door een brommer ongeluk totaal kapot geraakt. Meerdere operaties ondergaan, uiteindelijk kon ik mijn knie weer enigsinds belasten, maar ik heb ALTIJD een bepaalde pijn soms intens soms redelijk dragelijk. Laat ik nu na 23 jaar ervaren hoe het is om eigenlijk GEEN pijn meer te ervaren, ik zeg eigenlijk, omdat het gevoel er wel nog is, maar de pijn is meer naar de archtergrond getreden, ik kan weer pijnloos functioneren…WOW… Helaas is mijn 12 jarige hond (american bulldog) aan het vechten om de dagen door te komen. Ze is gezien haar zeer hoge leeftijd nog redelijk krachtig, maar ze heeft behoorlijk atrosse en overal op haar lijf (kwaadaardige) grote en kleine gezwellen en bulten. Enkele maanden geleden kon ze niets meer, ze lag er maar wat apathisch bij, en weigerde eten en drinken. Dit is meestal het teken dat een hond euthanasie wil plegen, hoe raar dit ook klikt. Nadat ik (voorzichtig) ben begonnen met druppeltjes, zag ik mijn hond al DE EERSTE dag veranderen, ze klouterde uit zichzelf op (wat ze dus echt niet meer kon), en ze viel de voerbak aan. Ze had meteen weer zin om te gaan wandelen (ook al ging dat maar enkele honderden meters), en niet te geloven, ze kwispelt weer. Nu enkele maanden later is ze er nog steeds, ze zal geen jaren meer meegaan, maar ons leven is er wel veel veel beter op geworden…WOW… Bovenstaand is mijn persoonlijke ervaring. Mijn ouders, vriendin, vrienden en kenissen zullen Mediwiet ook eeuwig dankbaar zijn. Klachten die geheel of gedeeltelijk verdwenen zijn: depressie, kalk op een hartklep, reuma, artritis, chronisch vermoeidheids syndroom, adhd, slecht/wazig zien: (GEEN leesbril meer nodig), spierstijfheid: (GEEN fysiotherapeut meer nodig), slaapgebrek, chronische pijn …WOW… Wernard BEDANKT. P.s. groeten uit Limburg

Ada CBD olie, THC olie en zalf Drie weken geleden ben ik twee vingertoppen kwijtgeraakt tussen een dichtknallende deur. Ik heb 1 week 4 x 2 paracetamol gebruikt, hetgeen nauwelijks genoeg was om de pijn te onderdrukken. Toen ben ik begonnen met 2x1dr. CBD en s’avonds 2 dr. THC. Ik kon na twee dagen de paracetamol laten staan. De zalf heb ik op de wond gesmeerd en die geneest mooi. Ik heb totaal geen last van de druppels en heb er alleen maar baat bij. Mijn dank is groot!

AP THC olie

Na een auto ongeluk bleek ik een whiplash te hebben. Heftige pijn! Morfine achtige pijnstillers werkten niet optimaal, en ik verloor erg veel gewicht. (Was al op keurig gewicht, dus werd gewoon mager) Nu heb ik al een tijdje de thc druppels, en dat werkt erg goed. Soms niet, dan lijkt het de boel te verergeren? Stoned achtig gevoel, zware spieren. Maar slaap beter en eet weer normaal. Mocht je denken dat dit het is, en je altijd pijn zal hebben? Probeer dan eerst deze olie, wellicht knap je er enorm van op. Wernard en team; enorm bedankt!

Evert Clonen THC olie

Beste Wernard. Ik heb een gebroken nek en hersenbeschadigingen, opgelopen door een verkeersongeval. Ik heb wietolie bij u besteld, omdat ik iets moest doen tegen de pijn. Ik gebruik nu reeds een hele tijd 3 druppels ’s ochtends en 5 ’s avonds en mijn levenskwaliteit is enorm vooruit gegaan.

melvin

hoi allemaal,

ik ben ruim 30 jaar, bekend met wiet en blowen .Verbouwen doe ik laatste paar jaar niet meer.Heb nu na ongeval oa nek op 3 plaats gebroken. Door de olie slaap ik beter, heb meer trek in eten en gebruik minder pijnstillers. Heb nu dus een flesje bestelt en wat zaad voor op balkon. p.s. bij biobizz zijn ze erg behulpzaam wat vragen over biomest voor het groene goud ;D

groet melvin

OVERBELASTE PEES

Lois THC zalf Ik heb een pees overbelast in mijn pols, hier had ik al weken last van en een vooruitzicht van nog een geruime tijd … Mijn lieve schoonmoeder kwam met thc zalf , dit hielp al na een dag smeren de pijn is aanzienlijk afgenomen, voel het nog wel maar niet meer zo !ongelofelijk had dit echt niet verwacht. Ik ga dit ook aan mijn huisarts vertellen zodat hij wellicht ook andere kan helpen met deze klachten.

Geantwoord op: 23:55 09-02-2015

Het is een goede zaak als patiënten hun artsen onderwijzen met voorbeelden uit de praktijk.

Groene groet, Wernard

PIJN IN SPIEREN

Suzanne

Laatst heb ik hier al een berichtje achter gelaten dat de olie voor mij goed werkt tegen de pijn in mijn spieren. Dat ik daardoor in een maand tijd al ruim de helft van mijn pijnstilling kan laten staan. Maar er is nog iets wat ik kan laten staan, wat ik niet vermeld heb omdat ik mijn arts er nog niet over gesproken had. Namelijk mijn “hartpilletje”. Ik vergeet deze wel vaker en merk dan na een dag of 2/3 dat mijn hart weer vervelend begint te kloppen. Maar toen ik er vorige week achter kwam dat ik hem weer 2 dagen vergeten was, klopte hij nog steeds zoals anders. Gewoon mooi kalm zonder dat het me opvalt. Bewust elke dag daarna het pilletje laten staan en vandaag erover gesproken met mijn cardioloog. Nee, hij denkt niet dat het toeval is en dat dit het resultaat is van de wietolie. Gewoon laten staan dus. Hoe minder pillen hoe beter. Nu moet natuurlijk niet iedereen die een probleem met zijn hart heeft het laten staan, maar voor mensen die een vrij onschuldig probleem hebben is het de moeite waard om eens te overleggen met zijn/haar arts om te kijken of de wietolie de hartmedicatie overbodig maakt.

Geantwoord op: 23:58 09-02-2015

Mooi en leerzaam verhaal Suzanne, dank!

Groene groet, Wernard

REFLEX SYMPATISCHE DYSTROFIE

Johan Landman THC olie

Goedendag. Mijn kwaal is RSD (vorm van distrofy) en ben al 7 jaar in allerlei ziekenhuizen door het hele land onderweg, heftige pijnen. Na werkelijk alle reguliere medicijnen (incl.morphine) te hebben geslikt, zonder ook maar enige verlichting maar wel met de nodige bijwerkingen die vaak heel vervelend waren ben ik nu bezig met het proefpakketje wietolie. Ik heb na de intake best even moeten wachten maar het was het meer dan waard. Ik ben nu aan de THC olie bezig en dat is voor mij helemaal een openbaring. Ik begin gewoon te geloven dat mijn hoop op een beetje levenskwaliteit weer aanwezig is. Was helemaal wanhopig, gek werd ik van de pijn,was het leven helemaal zat. Pijn zal ik waarschijnlijk de rest van mijn leven houden maar het scheelt nu al 30 a 35 % minder pijn waardoor ik weer een stuk onder die nare bovengrens zit. Ik ben bijna door het proefpakketje heen en wil alleen nog weten hoe ik de THC wietolie kan aanschaffen want in de winkel staat het niet. Beste medewerkers van Stichting Mediwiet ik ben u zeer dankbaar. Vr.gr: Johan Landman, 59 jaar.

Geantwoord op: 23:11 16-06-2014

Hallo Johan,

stel je vraag via contact, het gastenboek is er vooral voor patiënten- ervaringen. Vragen worden als regel niet geplaatst en we kunnen ze ook niet beantwoorden. Mooi dat je succes hebt met de olie!

Groene groet, Wernard

RUGPIJN

San CBD olie en THC olie

Na bijna alles geprobeerd te hebben voor mijn rugpijn, nekpijn en migraine, besloot ik een proefpakket aan te vragen. Vrijdag ben ik begonnen met de CDB olie. ’s Avonds voor het slapengaan heb ik 2 druppels THC olie ingenomen. Hier reageerde mijn lichaam vrij heftig op. Over de CDB olie kan ik in ieder geval al melden dat ik wonderbaarlijk weinig last van mijn rug heb! Ik ben hier zo ontzettend blij mee! Nu al resultaat!

SCHERPE PIJN

aletta materman

vandaag begonnen met het startpakket. om de 5 uur 2 druppeltjes, mijn scherpe pijn zwakt af na de 2e dosis en vlgs mij komt het ook uit mijn porien. een van mijn katten vindt het zalig ben nu al helemaal tevreden, dat beloofd wat. aletta