NAAR INHOUD

Slaap

Stichting Mediwiet maakt praktijkervaringen over THC- en CBD olie beschikbaar opdat anderen ervan kunnen leren. Wij doen dit met video interviews, geschreven interviews en berichten die wij ontvangen.

Je kunt op de buttons hieronder klikken om direct naar de juiste plek te scrollen.

Aantal bezoekers van onze site tot nu toe: 1761834

Video interviews

Praktijkervaringen op categorie

INHOUD SLAAP

THC OLIE

Atie THC olie

Hallo,
Sinds Juni ben ik begonnen met de 5x verdunde wietolie. Ik ben ontspannender, geen hartritme stoornis, geen spierspanningen, verlichting van de menstruatieklachten, en boven dat alles is mijn grote wens uit gekomen dat ik geen medicatie meer nodig heb voor het slapen gaan. Doordat ik jaren verschillende anti depressivia’s, stemmingsstabilisators en anti spychotica heb geslikt is mijn melatoninehormoon zo verstoord, dat ik niet meer zonder de Seroquel kon slapen. De rest was ik al van af gekickt gelukkig. Door de Mediwiet kan ik nu eindelijk zonder deze rotzooi! inmiddels ben ik een week clean, dus de ergste afkickverschijnselen zijn weg. Ook heb ik verscheidene wietzaadjes besteld bij Wernard…helaas zijn er twee plantjes van over gebleven maar ze staan er super mooi bij. Dik in de bloeifase nu…binnenkort hoop ik de olie zelf te maken….Ik raadt nu ieder die het maar horen wil deze site aan.

Hertelijke groetnis ut Fryslân

Marianne THC olie

hai ,

had de eerste dag s’avonds twee druppels thc en heb heerlijk geslapen en mijn stemming was ook een stuk beter. dit de volgende dag herhaalt met hetzelfde resultaat. jammer maar de pijn (in de onderrug nek door osteoperose) is er niet minder door geworden. toen wat meer druppels genomen maar zonder resultaat. heeel erg jammer maar ga over een paar maanden opnieuw proberen. wel is mijn oude hondje van 15 met elke dag een druppel weer een stuk vrolijker en beweeglijker.

Diana  THC olie

Hallo allemaal,

Ik ben hier nieuw. Ik ben Diana en heb sinds baby al slaapproblemen, op latere leeftijd is er ADHD vastgesteld. Voor mij is het altijd ondenkbaar geweest om een paar uur achter elkaar te slapen, alle slaapmiddelen heb ik geprobeerd en ook zijn er 7 slaap onderzoeken geweest, waaruit bleek dat mijn diepe slaap maar 14 min betrof. Nu heb ik een wietolie op proef, die ik nu zon week gebruik, ik heb deze week al een paar keertjes een paar uurtjes achter elkaar geslapen, ben er zo ongelovelijk blij mee, ik verwacht niet dat ik 4 a 5 uur achter elkaar slaap omdat ik ook ademstilstanden heb waarvan ik wakker word, maar ben al zielsgelukkig van die paar uurtjes.
Bedankt Wernard Liefs Diana

RICK THC olie

hallo,

ik ben zeer tevreden met wietolie ik ben iemand waar ze in de huidige medische wereld niet weten wat ze met me aan moeten om te beginnen sinds 2009 heb ik ernstige slaap problemen die zonder aanleiding zijn begonnen en sinds die tijd heb ik allerlei klachten waar ze niks mee kunnen zoals: concentratie problemen (add/adhd {diagnose 2010) stemmings wisselingen (bipoleare stoornis {diagnose 2012) gewrichtspijn ( carpaletunnelsyndroom {diagnose 2010}) en nog steeds het SLAAP PROBLEEM 2 a3 uur slaap per nacht en soms helemaal niet slapen (insomnia{ diagnose 2012)
na vele onderzoeken kwam o.a. dat naar boven en na het proberen van diverse medicijnen zoals : ritalin, dexamphetaminen, lithiumcarbonaat, diazapam, temazepam, oxazepam, antidepresiva, diclofenac, enz,enz werd het slapen alleen maar slechter tot ik regelmatig 40 uur wakker was zonder slaap te krijgen en te kunnen slapen met steeds vaker periodes van 70a 80 uur geen slaap en de rest van alle ”aandoeningen” werden ook veel erger

toen ben ik zelf gaan zoeken wat er met me was en wat ik er aan kon doen wand het ging echt niet meer zo en na veel zoeken en nachten lang onderzoeken ben ik bij wiet uitgekomen en dat er ook olie van is zodat je het niet hoeft te roken wand als je een pilletje neemt woord dat door iedereen geaccepteerd maar als je je medicijnen rookt dan ben je volgens velen een junk zo ben ik in contact gekomen met de stichting mediwiet en ben ik de wiet olie gaan proberen (08-2013) eerst een proefverpakking en dat werkte na 2 dagen 2×4 druppels/dag beter dan gehoopt ik kon weer slapen en dan gewoon nachten van 6 tot 8 uur

en alle andere symtonen gingen kort daarna ook bijna helemaal weg ik ben het daarna dagelijks gaan gebruiken en doe dat nog steeds ik ben ook aan het experimenteren met zelf olie maken en heb net mijn eerste flesje olie af en het werkt uitstekend hiervan gebruik ik dagelijks 1×5 druppels ik begon met 5 planten en heb van bijna alle toppen olie kunnen maken 100gr gedroogde wiet woord 14gr pure wietolie 20ml door alcoholextractie en in verdunde vorm die ik gebruik is het 1:5 is 100ml wietolie genoeg voor een half jaar dus 2x per jaar plantjes laten groeien is voor mij het hele jaar medicijnen die me bijna niks kosten en echt goed werken en om de olie nog een beetje te laten smaken doe ik een vanille stokje door de lengte snijden en bij de olie zo is de olie niet zo bitter en een beetje vanille smaak ik wil de stichting mediwiet hartelijk bedanken voor de info en het goede werk wat zij doen en ik hoop dat ze een oplossing voor nog heel veel andere mensen kunnen bieden
met vriendelijke groet rick

Astrid THC olie

Eindelijk na een week gebruik THC olie niet meer die snerpende zenuwpijn in mijn been, ook het slapen gaat veel beter, 3 tot 4 druppels en ik slaap weer een uur of 6-7 achter elkaar, heerlijk. Ga nu proberen met THC olie 1/3 de pijn verder onder controle te krijgen. Voel me eindelijk weer een beetje mens.

Carola THC olie

In januari 2014 was er bij mij zowel borst als lonkanker geconstateerd. de beide tumoren hadden niets met elkaar te maken en in een heel vroeg stadium. Ik heb het hele traject van zowel chemo als bestralingen doorlopen en ben daar eigenlijk wel goed doorheen gerold zonder al te ziek te zijn.
Nu ben ik door de chemo met mach 10 de overgang in gegaan met de nodige klachten, waaronder heel onrustig, slecht in en doorslapen en stijven gewrichten en spieren. Door het gebruik van de olie heb ik niet alleen het gevoel dat ik preventief bezig ben maar merk duidelijk meer rust in mijn lijf. Dit is ook zo met het slapen. Ik neem een kwartier voor het naar bed gaan 3 a 4 druppels, van meer word ik high..niet vervelend maar niet nodig 😉 Dus ik ben er iig heel tevreden over maar wil graag weten of ik dit altijd moet blijven gebruiken. groetjes Carola

Oma Everts THC olie

Hallo allemaal,

Mijn oma van 90 slaapt eindelijk nachten achter elkaar door 2 druppels te nemen voor het slapen gaan ,al jaren slaapt ze slecht met alle negatieve gedachter die je er vanuit kunnen komen…ze is vrolijker en slaapt heerlijk zonder negatieve bijwerkingen,eerder positieve…dus ze is erg blij met de wietolie…..

Heel erg bedankt …

Mirjam THC olie

Het was even zoeken en uitproberen maar eindelijk heb ik, na inname van 5 druppels thc-olie, weer eens een nacht meer dan 3 uur geslapen. het lijkt erop dat ik mijn dosering heb gevonden. Ik hoop dat hiermee jaren van slecht slapen tot het verleden zullen behoren!

 

Alide Withaar THC olie

Eindelijk slaap ik! Zes druppels wietolie een half uur voor het slapen gaan, maken dat ik 6 uur lang slaap! Wat een verbetering voor mijn kwaliteit van leven! Na het uitproberen van het proefpakket heb ik opnieuw een bestelling geplaatst voor de wiet olie.

g.v.d.sluis THC olie

Wietolie helpt NIET tegen mijn pijn,(PD)maar ik kan er wel lekker opslapen, en dat is ook fijn..

Henny THC olie

Al zo’n 20 jaar heb ik fibromyalgie met in toenemende mate spierpijn en erge spierkrampen. Mede daardoor slaap ik al jaren ontzettend slecht. Hierdoor nooit uitgerust met meer spierpijn en kramp tot gevolg: een vicieuze cirkel waar ik niet uit kwam ondanks reguliere slaapmedicatie (ik werd nog zieker van de bijwerkingen), pijnstillers etc. Tijdens een 2-daagse workshop spiegelogie (dit is geen schrijffout) kreeg ik het advies wietolie te proberen. Dat heb ik gedaan en voor het eerst in jaren slaap ik hele nachten door en ben ik weer redelijk uitgerust. De scherpe kanten van de pijn zijn er af, maar nog niet weg. Volgens Wernard is dat omdat ik de druppels alleen voor het slapen gaan gebruik. Ik ga nu ook overdag een druppeltje nemen in de hoop dat de dagelijkse pijn afneemt.

Annemiek THC olie

Ik heb twee weken geleden een proefpakket ontvangen, inmiddels ben ik druk doende mijn goede dosis af te tasten, al een keer “high”geweest,dit voelde echt niet fijn! Dit terwijl ik netjes en langzaamaan opgebouwd had. Nu ben ik weer bezig met langzaam opbouwen.Ik voel niet echt vermindering van mijn pijn helaas maar misschien komt het omdat ik de juiste dosering nog niet te pakken heb. Ik slaap wel een stuk beter en ontspannender door de thc….heerlijk!!

Chantal THC olie

Hallo,

ik heb het testpakket besteld. Mijn oudste zoon en ik zijn heel snel, na 2 dagen overgegaan tot de inname van 8 druppels THC. Bij mijn zoon helpt het nog steeds niet om in te slapen. Pas na een uur of drie gebeurt dit. Ik neem soms na een uur nog 8 druppels en dan val ik in slaap. Maar het gebeurt nog dat ik en mijn zoon nog wakker worden. Ik val wel meteen weer in slaap. Mijn zoon helaas niet. Is het normaal dat ik tot 2×8 druppels moet innemen om in te slapen? We hebben wel geen neveneffecten. Wat raad je aan ?

Groetjes, Chantal

Geantwoord op: 10:18 05-02-2015

Hallo Chantal,

je bereikt altijd betere resultaten via geleidelijkheid. Dus 8 druppels om in de slapen is best wel veel en 16 dat is een hele sloot. Probeer die inname eens meer uit te smeren over de avond, ben je al wat rustiger als je naar bed gaat. Meer is niet altijd beter, meer gedoseerd wel! De olie doet wel wat maar een meer gespreide dosering zou effectiever kunnen zijn. Gebruik de CBD alleen overdag daar blijf je vaak helder bij, maar het is wel een spierontspanner.

Groene groet, Wernard

Annemiek Stokman THC olie

Beste Wernard, ik wilde even laten weten hoe het gaat. De wiet werkt voor mij maar voor de helft, ik slaap beter, weinig pijn, maar bleef misselijk en voelde me daardoor niet beter. Van de dokter kreeg ik Dexamethason en met die combinatie voel ik me een stuk beter. Ik gebruik 2 x 2 en voor het slapen gaan 3 druppels.

Groet, Annemiek

Martijn van der Zon THC olie

De wietolie heeft mij goed geholpen om dieper te kunnen slapen. Ik sta nu veel fitter op.
Groetje, Martijn

Maria Egas THC olie

lieve allemaal sinds twee en halve week zijn mijn partner en ik begonnen met de wietolie ….hij voor slaapproblemen en ik voor de pijn van reuma ….we hebben in ieder geval beiden meer rust gekregen …normaal snurkt hij zo hard dat ik t beneden hoor …en nu is t stil !!! hij gebruikt nu 3 druppels 1 neemt hij om een uur of 9 dan rond 10.30 de andere twee …hij slaapt nu tot 5 uur en dat is al een hele verbetering ……zelf slaap ik heerlijk ( hihi zonder gesnurk )zonder pijn op 1 druppel …..vandaag is ook mijn mams van 87 begonnen met de wietolie …ze heeft 1x morfine pleisters geprobeerd en werd daar naar haar zeggen knetter van …..ze wil graag haar helderheid behouden …ik belde haar gisteren en ze had zo, n pijn dat ze riep kom maar met een hele emmer ….dat doen we dus niet …we zijn rustig aan begonnen met 1 druppel vanmorgen …..ze heeft nu al 1 pijn medicatie laten staan …heel verbaast zei ze die ben ik vergeten ……..maar ik had ook geen pijn …ben benieuwd hoe dit verder gaat verlopen …

liefdevolle groet Maria

Elvira THC olie

Beste team mediwiet,

Bij deze hele goede berichten bij het ziekte beeld van mijn moeder[partiele dwarsleasie] danzij de wiet olie 1- slaapt ze eindelijk gewoon eens een hele nacht door zonder pijn
2 is ze overdag voor haar doen redelijk pijn vrij of althans ze zegt dat ze wel weet dat de pijn er nog maar heel anders voelt en hanteerbaar is en….. 3- ze kan voor het eerst sinds 10 jaar weer eens gewoon met de benen op de grond op een stoel zitten zonder ze omhoog te moeten houden, dit was eerder niet mogelijk dan moest ze bijna de hele dag met de benen omhoogzitten omdat die brandde van de pijn. fantastisch!!!! hopelijk gaat het langzaam zo door. Ik hou jullie op de hoogte. volgend jaar ga ik zelf plantjes zetten voor haar.

groetjes Elvira

Wim THC olie

Na 10 jaar 4 uur tot geen slaap en alle ellende van bijwerkingen van de pillen die me door de jaren heen zijn voorgeschreven mocht niets baten totdat ik 4 druppels olie nam voor slapen, slaap nu 6 tot 8 uur dus alle slaapmedicatie kan de containers in lang leven de Medi-wiet olie!!!!!!

Ineke THC olie

Dag Wernard,

IK heb je afgelopen zondag een bericht verzonden over de kleur van de wietolie, lichtbruin. Het mag eigenlijk geen olie genoemd worden, dat overbleef. Ik heb het toch gemengd met de olijfolie en het zakt daarin direct als sediment naar beneden. Maar schudden voor gebruik en mijn dochter heeft na jaren slaapproblemen door o.a. chronische pijn een normale nachtrust gehad, op 2 druppeltjes olie. overigens minder geconcentreerd , maar 7 gram wiet gebruikt. Mijn vraag is nu, is dit ook langer houdbaar, het lijkt namelijk in de verste verte niet op die vieze asbak van jou. Als dit blijft werken kan mijn dochter van 22 eindelijk een redelijk normaal leven gaan lijden.
Groeten Ineke

Antwoord Wernard Bruining:

Hallo Ineke,

wat mooi dat je dochter nu een goede nachtrust heeft! Dat heb je goed voor elkaar gekregen! Wietolie kun je jaren goed houden. Het kan eigenlijk niet bederven. Wel kan de werkzaamheid achteruit gaan onder invloed van warmte en licht. Je kunt dus (een deel) in de koelkast bewaren, dan gaat het echt heel lang mee.
Groene groet, Wernard

Marietje THC olie

Beste Wernard,

Ik gebruik nu een poosje wietolie om beter te slapen. In het begin voelde ik de druppels echt binnenkomen en sliep ik stukken beter dan voorheen. Nu echter, merk ik er niets meer van als ik de druppels genomen heb(ook een druppel meer dan voorheen werkt niet) en ik slaap bijna niet meer. Groet, marietje

 

Geantwoord op: 22:39 07-08-2013

Zou je willen proberen bij hoeveel druppels je wel effect merkt? Neem gewoon elke dag 1-2 druppels meer. Weet je al je bovengrens?

Groene groet, Wernard

louise van der krogt THC olie

Ik slaap al jaren zo slecht een paar x per nacht wakker.
nu met de wietolie slaap ik de hele nacht door heerlijk een nieuwe ervaring

Irma THC olie

Ik heb fibromyalgie en gebruik sinds een tijdje THC, 2 druppels op de tong voor het slapen gaan. Ik slaap beter en wordt minder moe wakker s’ochtends. De pijn is ook minder. (maar dat heb ik vaker met mooi weer in de zomer) Nu wil ik voor mijn dochter zalf voor haar psoriasis uitproberen.

Lies THC olie

Hallo Wernard.
Na ons telefoongesprek van de afgelopen week heb ik een fles alcohol (500 ml voor 40,= incl. verzendkosten) besteld en ben met een hoeveelheid van 17 gram wiet van een kennis aan de slag gegaan. Ik had geen flessewarmertje maar een elektrisch fondueapparaat en dat ging ook prima. Extra slangetje in het deksel van de glazen jampot gemaakt en het slangetje in een flesje in een koeltas met flink wat koelelementen gehangen. Een groot deel van de alcohol kon ik na afloop dus gewoon weer in de fles terugdoen. De pure wietolie verdund met hennepzaadolie en voila..ruim een pipetflesje vol olie. In eerste instantie dacht ik even dat er iets niet goed ging. Ik had namelijk verwacht dat de pure hars direkt als een soort dikke stroop in het glazen potje zichtbaar zou zijn. Maar het leek wel of er allemaal kruimels in het potje zaten. Ik dacht dat het zand was maar uiteindelijk bleek het dus wel de hars te zijn. Bij het overgieten vielen er een druppel op de grond en één van mijn katten likte het spinnend op. Na een tijdje kreeg ze een flinke eetaanval en daarna ging ze luid spinnend liggen slapen en we hebben haar de hele avond niet meer gehoord. Heerlijk!! Dus het werkte wel. Ik had besloten mezelf eerst maar eens als proefkonijn te gebruiken zoals je me had aangeraden. Ik heb geen mankementen of pijntjes maar ik wilde het effekt wel eens ervaren. Van een joint word ik vreselijk misselijk dus ik nam een kwartiertje voor het naar bed gaan een druppel onder de tong. Slaapproblemen heb ik totaal niet maar deze keer sliep ik korter dan normaal. Op zondagmorgen was ik dan ook al om half 8 klaarwakker en topfit. Na het ontbijt nog maar een druppel onder de tong. Op zich voel ik totaal geen raar gevoel in het hoofd of wat dan ook. Maar ik heb wel de hele dag flink gegeten. Eetlustopwekkend is het dus zeker. Bovendien viel het me op dat ik veel vaker moest plassen dan normaal. Iets dat ik normaal gesproken alleen heb als ik weer eens flink aan het lijnen ben. Vochtafdrijvend is het dus ook. Door al het eten ben ik een kilo aangekomen maar ik hou het gebruik van de olie nog een paar weken vol. Misschien duurt het een tijdje voor ik het effekt merk dat het bij veel gebruikers heeft namelijk het wegnemen van de gravings naar zoetigheid enz. Na mijn ervaring gaat mijn dochter(2x geopereerd aan scoliose) het ook gebruiken tegen de pijn en om een beter slaapritme te krijgen. Want je wordt er dus niet “leip”van zoals ze verwacht had. Het proefpipetje met de olie voor mijn asperger kind is gisteren aangekomen en ook hij staat na mijn ervaringen positief tegenover het gebruik van de olie. Hij heeft 2 druppels onder zijn tong gedaan (op een stukje brood vond hij niet nodig, hij wilde het “pure”gevoel ervaren) en werd vanmorgen fris en fit wakker. Hij had voor het eerst in tijden geen uren wakker gelegen en had prima geslapen. Voor het eerst in maanden had hij ook trek in een ontbijt. Kortom..dag 1 is hem heel goed bevallen. Ondertussen gaan door mijn verhalen steeds meer mensen in mijn omgeving op zoek naar informatie over de wietolie. Op Hyves is sinds gisteren ook een discussie op gang over de werkzame stoffen in cannabis omdat er een artikel was geplaatst waarin stond dat bepaalde stoffen zouden helpen tegen overgewicht. Steeds meer mensen lezen ook over de andere kanten van wiet. Het lijkt me stug dat de politiek uiteindelijk niet iets anders tegen cannabis gaat aankijken. De inwoners van ons landje doen dat namelijk wel meer en meer. Of het voor mijn kinderen gaat doen wat ik ervan verwacht en hoop op de lange duur moet nog blijken maar tot dusver ben ik positief.

Bedankt!!

Conny THC olie

Hallo,

mijn naam is Conny en ben een kleine week bezig met 1 druppel THC olie voor het slapen gaan.Ik kamp al jaren met vreselijke slaapproblemen en de slaapmedicatie doet totaal niks,ook niet met een verhoogde dosis.Ik loop echt als een zombie, en ben zowel geestelijk als mentaal uitgeput.Ook kamp ik met psychische problemen ,waar ik medicatie voor slik.Tevens ben ik ook nog eens in de overgang, en heb ik reumatoide artritis,en herstellend van borstkanker.Toen ik de olie thuis kreeg ,had ik totaal geen verwachtingen,ondanks alle goede berichten.Ik vond het “te mooi om waar te zijn “..Ik ben s avonds direct met 1 druppel begonnen voor het slapen gaan,en heb ook gelijk maar mn slaapmedicatie gehalveerd.Tot mijn grote verbazing werd ik s morgens pas wakker.Gewoon al direct doorgeslapen.Tot nu aan toe heb ik een heerlijke ronde nacht,en gehalveerd met mn slaappil.Door mijn psychische gesteldheid is het altijd “erg druk ” in mn hoofd,en heb ik ontzettend veel last van stemmingswisselingen,daar heb ik ook medicatie voor.En, jawel,na 2 dagen miste ik iets (kun je nagaan) Het was allemaal zo rustig in mn hoofd,en ik voelde me echt goed.Ik kreeg ook in de gaten dat ik op de dag vergat mn medicatie in te nemen,geen erg in,en geen behoefte aan..Nu wil ik van 1 x per dag 1 druppel naar 2 a 3 x p/d 1 druppel,voor de reumatische pijnklachten..Goh, na zoveel psychiaters,dokters,en ziekenhuizen weet ik gewoon niet wat me overkomt. Ik voel me weer mens worden,met rust,slaap,en binnenkort minder of geen pijn..Wat ben ik blij dat mijn vriend je site heeft gevonden !!!!! Ik vertel dit uiteraard aan mijn familie en kennissen,die weten niet wat ze horen..Ik wil dit niemand onthouden…

Met een vriendelijke uitgeslapen groet, Conny

Mandy THC olie

Na 25 jaar inslaapproblemen werd het door de overgang nog erger dan het al was. Ik heb THC olie besteld en beegon met 2 druppels. Ik merkte niks en heb het in de koelkast laten staan. Een half jaar later ging het zo slecht met me dat ik dacht, nu toch maar eens 3 druppels proberen. Tjonge, had ik dat maar eerder gedaan… Ik slaap nu zo’n 6-7 uur per nacht en soms zelfs 8 uur :-). Ik voel me fris en uitgerust. Ik kijk weer helder uit m’n ogen. Ik ben zo blij dat ik nu eindelijk niet meer ieder uur op de wekker voorbij zie komen! Ik gun dit ook andere mensen en hoop echt dat het verbod en het taboe op wiet snel verleden tijd wordt! Ongelofelijk dat ze ons willen volpompen met chemische troep, terwijl de natuur ons dit te bieden heeft. Ik vertel het open aan mensen om me heen. Ik denk dat door internet steeds meer mensen het licht gaan zien.

Ik gun het iedereen!

Rinus THC olie

Hallo,

Ik heb al jaren slapeloosheid alsgevolg van stress en is uiteindelijk ook een patroon geworden. Heb hier dan ook via huisarts al jaren Lorezepam (1mg) voor, Werkt goed maar door het verslavende effect niet echt verstandig om dit dagelijks te gebruiken. De werking wordt ook steeds minder. Pas geleden hoorde ik via via over de wietolie, na wat inlezen en volgen van lezingen op youtube van Wernard, heb ik dan ook het proefpakket besteld. Ben nu goed ander halve week bezig, en gebruik geen andere (chemische) slaapmiddelen meer, Fantastisch! Ik gebruik maar 3 druppels van de THC olie voor het slapen gaan, de CBD olie gebruik ik niet. Het resultaat is geweldig, ik slaap nu veel rustiger en kijk nu pas om 06:00u of om 06:30u op de wekker Voorheen was dat de hele nacht door, ieder uur zag ik wel aan me voorbij gaan. Ik heb inmiddels ook al een bestelling gedaan van de betreffende olie. Ik ben nu bezig met uitzoeken en inlezen hoe ik bij mij thuis (op balkon) of binnen zelf een plantje veilig kan gaan kweken. Ik wil nl geen last krijgen met de buren. Nogmaals bedankt, maar ook zeker voor de snelle response op de email en afhandelingen van de bestellingen. Top!

 

Geantwoord op: 12:24 17-02-2015

Hallo Rinus,

fijn dat je beter kunt slapen! Als je je buren van tevoren inlicht over je slaapprobleem en uitlegt dat het voor jou een heleboel voordelen heeft om zelf een plantje op het balkon te zetten is de kans klein dat ze zich tegen je keren. Ook is het goed als je je huisarts inlicht en aan je zijde krijgt. succes verder! 

Groene groet, Wernard

p.s. Wietplanten doen het het beste gewoon in de open lucht, je doet ze geen plezier door ze eerst binnen ‘op te kweken’ etc. dat levert alleen maar problemen op. Gewoon een grote pot, biologische mest erin, goed natmaken 1-2 zaadjes 1-2 cm diep en groeien maar!

Emma THC olie

Ik ben voor slapeloosheid met thc druppels begonnen. Eerst 1-2 druppels ongeveer 1 uur voor het slapen gaan. Hielp niets, voelde niets. Toen verhoogd naar 3 druppels, toen 4 maar nog steeds voelde ik niets. Dus dacht ik maar eens mijn grens op te zoeken, maar bij 8 druppels had ik nog nergens last van! Ik ben toe maar gestopt, want ik dacht het helpt toch niet en slapen doe ik er in het geheel niet van. Misschien wil ik het allemaal wel te vlug en moet ik gewoon 2 weken doorgaan met 2 druppeltjes voor het slapen gaan. Ik weet eigenlijk niet wat ik moet doen…..stoppen of doorgaan. Het helpt immers niet bij 25 procent. Als ik nou iets merkte, het is wel jammer, want lekker slapen lijkt me heerlijk.

Geantwoord op: 15:28 19-01-2015

Hallo Emma,

rustig aan dan breekt het lijntje niet. Gebruik de druppels 1-2 weken waarin je langzaam aan de dosis opvoert, dan pas kun je zien of en wat voor je doet.

Groene groet, Wernard.

John CBD olie en THC olie

Goedemiddag,

Al ruim 30 jaar last van ernstige slapeloosheid en veel medicijnen en middelen gebruikt. Enkele weken geleden het proefpakket besteld en getest. De CBD olie gaf geen resultaat. De THC olie werkt heel goed,( 4 druppels voor het slapen) hier slaap ik c.a 7 uur per nacht op. Ik ben inmiddels gestopt met de anti depressiva en andere medicijnen die ik voorgeschreven kreeg als slaapmiddel.

Dank je St Mediwiet en vriendelijke groeten. John

Mia THC olie

ha,

ik heb zware slaapstoornisssen en slaap soms hele nachten niet. lees nu pas dat anitdepressiva (mitrazapine) en thc olie misschien niet goed samengaan, en dat slik ik dus al wel weken nu (die antidepressivum omdat ik bijna gek werd van slapeloosheid en nog steeds dus, geen enkel resultaat ergens mee. ik slik 8 druppels thc, 15 mg mitrazapine en nog een slaappil. wat moet ik doen? kan iemand mij helpen? wil ook graag leren om zelf thc olie te maken, ook al helpt het niet. misschien eerst van al die chemie af. maar ik ben doodmoe. weet niet welke kant op.

graag een reactie bvd.

Geantwoord op: 23:49 10-09-2014

Hallo Mia,

antidepressiva remmen de natuurlijke afbraak van THC af, die kan dus sterker uitvallen dan normaal, voorzichtigheid is dan daarom geboden. In jouw geval valt het mee dus hoef je je daar niet al te druk om te maken. 8 Druppels THC olie is veel dus je kunt aannemen dat de THC olie niet goed genoeg voor je werkt, maar ja hetzelfde kun je je afvragen over de Mitrazapine. Ik weet er onvoldoende vanaf om je te adviseren dat middel te laten staan als het toch niet werkt en dan te kijken of de wietolie een beter effect geeft. Wat denk jezelf? Hoe lang gebruik je de Mitrazapine al (je dient een spiegel op te bouwen) en heb je er ooit baat bij gehad? Heb je last van bijwerkingen zoals gewichtstoename?

Groene groet, Wernard

Anne THC olie

Wat me overkomen is, voelt bijna als een wonder. Na bijna 30 jaar last te hebben gehad van ernstige slapeloosheid en na echt alles geprobeerd te hebben in zowel het reguliere als het alternatieve circuit, slaap ik nu iedere nacht. Ik val niet gelijk in slaap, dat duurt wel even maar als ik eenmaal vertrokken ben, slaap ik zeker 6-8 uur. Ik ben een heel ander mens en voel me supergoed. En dat door het innemen van 5 druppels wietolie.

Mensen van mediwiet bedankt.

Indy

Beste wernard.

Via deze weg hoop ik met u in contact te kunnen komen. want ik heb een vraag over de olie.is het mogelijk om een keer te bellen?

Groet indy

Geantwoord op: 11:27 24-01-2014

Antwoord Wernard Bruining:

Beste Indy,

op de website en op de pagina van het gastenboek zelf staat duidelijk dat dit GB alleen bedoeld is voor patiënten ervaringen. Dat stond ook in het automatisch antwoord dat je vorige keer kreeg nadat je soort gelijke vraag had gesteld. Je hebt dat dus nu vier kunnen lezen en twee keer via de email bevestigd gekregen. Lijkt me duidelijk genoeg. Zal je uitleggen waarom we dit zo doen. Als het gastenboek vol komt te staan met vragen en antwoorden is het niet meer functioneel voor patiënten die de ervaringen van anderen willen weten en wordt e.e.a. onleesbaar. Als je vragen hebt, hulp nodig hebt bij een medisch probleem, of anderszins ga dan naar contact en stuur vanaf daar een mail, dan komt alles in orde.

Groene groet, Wernard

Indy THC olie

Beste wernard.

Om de een of andere reden kan ik nu pas de berichtjes lezen.en was t allerminst mijnn bedoeling t forum te verstoren. Ik had alleen zelf de medicinale olie genomen al 4dagen.met groot succes.ivm erge slapeloosheid.mijn vraag is echter alleen of het veilig is tijdens borstvoeding voor mijn kindjes v 2jaar. Hier kwam ik tot dusver geen informatie over tegen. Wel slaap ik sinds 10 jaar weer voor het eerst gewoon zeer goed.met2 druppels. Dat is dus mooi nieuws om te delen!
Nogmaals sorry voor mijn onalerte lezen…

vele groeten indy

Geantwoord op: 13:38 24-01-2014

Hallo Indy,

als je een slaapprobleem hebt is dit nadelig voor kinderen die je borstvoeding geeft. Als je wietolie neemt komt een deel van de werkzame stof ook in het kind via de borstvoeding. Je kunt dit merken als ze extra goed gaan slapen. Cannabis is nooit schadelijk, maar het toedienen aan kinderen, zeker zonder een voor hen medische noodzaak is onwenselijk en een moreel gevoelige zaak.

Iedere ervaring veroorzaakt veranderingen in de hersenen van mensen. Hersenen leren van ervaringen en maken dan nieuwe verbindingen. Dat geldt ook voor cannabis, regelmatig gebruik geeft nieuwe verbindingen. Wetenschappers hebben de neiging om dan te roepen dat ze met een hersenscan veranderingen kunnen aantonen en dat dat dús bewijst dat cannabis dús slecht voor je is. Dat is veel te kort door de bocht en ook een beetje knullig. Immers er ontstaan ook nieuwe verbindingen van lopen, vallen, TV kijken, spelletjes spelen, leren op school, 10.000 keer met een bal op een basket gooien, elke week naar de kerk gaan, pffff!


Je kan proberen of je met onze Hennepzaadolie+ capsules ook goed slaapt. Daar zit maar heel weinig THC in (bijna homeopathisch verdund) vergeleken met wietolie, terwijl HZO+ bij de meeste mensen goed werkt tegen slapeloosheid. Een ander punt is dat als je een product met THC neemt voor het slapen gaan dit door het lichaam in 4-5 uur compleet is afgebroken. Als je dus in de nacht geen borstvoeding geeft komt daar ook niets van terecht in het kind. Je ziet, veel mogelijkheden dus. Groene groet, Wernard

indy

Beste wernard.

Ontzettend bedankt voor de heldere uitleg over de wietolie en borstvoeding. Ze drinken juist geregeld snachts nog.maar ik wil binnenkort afbouwen. Ik zag ook overduidelijk dat mn kindjes heerlijk konden slapen…ook zij hebben sinds de geboorte geen nacht doorgeslapen nog….dit was dus een openbaring. Ik ga jouw advies onderzoeken, hoe ik aan de capsules/tabletten kan komen. Moet hier nog even de weg vinden : ) Bedankt. Indy

J.Fiolet THC olie

Ik heb al 5 jaar last van slapenloosheid. Ik slaap 1,5 á 2 uur per nacht dan ben ik weer wakker.
Ik gebruik nu 5 weken de wietolie en …. ik slaap weer en ben veel fitter.

Geweldig.

Gonny THC olie

De wietolie oorspronkelijk gekocht voor mijn man, die veel pijn heeft door artrose. Voor hem hielp het niet. Toen zelf geprobeerd tegen de slapeloosheid waar ik al jaren last van heb. Geweldig!! Op 3 druppels slaap ik snel in en ik word uitgerust wakker. Na het innemen voel ik de spanning wegtrekken uit mijn spieren, dus Brufen heb ik ook niet meer nodig. De slaappillen die ik al 30 jaar dagelijks gebruik, heb ik niet meer ingenomen en ik mis ze ook niet.

Voor mij dus een ideale oplossing.

Robert THC olie

Helaas is ook wietolie geen wondermiddel tegen kanker. Ik denk dat je geluk moet hebben. Bij de één zal het beter werken dan bij de ander. Mijn moeder heeft het helaas niet geholpen. En de olie heeft natuurlijk ook geen constante samenstelling. En door de heksenjacht erop zal er ook wel geen laboratorium er aan beginnen. Simpson heeft het steeds over de soort Indica. In Nederland niet te komen. Daar zit naast THC ook CBD in. En misschien is dit wel de combinatie die het hem doet? Maar het moet wel van de bloemen van de plant komen.
Bij kanker zou ik zeker wietolie proberen. Mij helpt het uitstekend tegen mijn slapeloosheid.
Kijk bij kanker ook naar Salvestrol.

Fieke Sanberg THC olie

Zolang ik me kan herinneren (ik ben 63) heb ik last van slaapstoringen. Alles geprobeerd, en nu dan aan de wietolie. En…..het slapen gaat goed! Ik neem 2 druppels elke avond plus een beetje Nervensaft. Ik heb wel goed uit moeten vogelen wanneer ik ze nu precies moest nemen: ‘n uur voor het naar bed gaan is de uitkomst geworden. Ook merk ik dat ik overdag rustiger ben.
En dan nog dit: Sinds een paar jaar heb ik af en toe een aanval van diverticulitis. Divertikels zijn uitstulpingen in je darmen waar soms voedsel in blijft hangen. Dat gaat dan ontsteken en dat is erg pijnlijk. Bij een aanval (die soms wel 6 weken kan duren) is rust en dieet het enige dat helpt. Om aanvallen te voorkomen, houd ik me altijd aan een dieet. Desalniettemin komt toch vaak ‘s avonds de buikpijn opzetten. Ik ging zelden zonder buikpijn naar bed. Ik schrijf ‘ging’, want sinds ik de mediwiet slik, heb ik geen buikpijn meer gehad…..!

Wow!

Anne CBD olie

Pas geleden een proefsetje met de twee soorten olie ontvangen. Ik wilde proberen of wietolie ondersteunend kon zijn bij de klachten die ik heb vanwege me/cvs, met name slapeloosheid, chronische pijn en migraineuze hoofdpijn. Aangezien ik nogal gevoelig blijk te reageren op medicijnen, kruiden etc. , eerst maar eens begonnen met 2 druppels CBD olie voor de nacht. Dat was vooralsnog geen succes. Mijn lichaam was heel ontspannen en zwaar , maar in m’n hoofd gonsde en raasde het, ik voelde me niet angstig, maar wel heel geagiteerd en had ook vervelende hartkloppingen. Dus bijna niet geslapen. Dat was niet de bedoeling!

Ik snapte er niks van, dus contact gezocht met arts Hanneke. Zij adviseerde om te beginnen met slechts een halve druppel (!) CBD overdag, om eeens te kijken wat het doet.
Zo gezegd zo gedaan, na het ontbijt ingenomen , en de hele dag verschrikkelijk moe en zwaar geweest. M’n hoofd leek wel van lood, ik gooide ook steeds dingen om. Pas 10 uur na inname begon ik me weer normaal te voelen! Jammer, ik hoopte zo op een positief effect. Ik vraag me af of er meer mensen zijn die van een 1/2 druppel CBD al zo moe en zwaar worden dat ze bijna niks kunnen doen ?
De andere olie heb ik tot nu toe nog niet durven gebruiken, dat ga ik binnenkort een keer doen, voor de nacht. Maar daar zit bijna net zo veel CBD in als in de Golyoli, dus ik vraag me af of dat beter gaat uitpakken.

Maar ik geef het nog niet op!

Geantwoord op: 16:37 11-10-2013

Hallo Anne,

iedereen reageert anders, bij 25% van een groep werkt het niet. Wat jij beschrijft is wel erg extreem. Gebruik je SSRI’s of andere psychofarmaca of ben je gewoon overgevoelig voor cannabinoïden?

Groene groet, Wernard

Anne

Antwoord op de vraag hierboven: Nee, ik gebruik geen SSRI’s. Wel af en toe 2.5 mg diazepam ( heeel weinig dus) ‘snachts, maar niet op de dagen dat ik geexperimenteerd heb met de cbd druppels.
Of ik overgevoelig ben voor cannabinoiden weet ik niet, al zou je het wel gaan denken, he. Ik heb wel af en toe geblowd in m’n jongere jaren ( 20 a 25 jaar geleden) en werd er snel sloom van , maar ik herinner me niet odf ik dat sterker had dan andere mensen. Maar ik wil de druppels toch nog wel een kans geven. De THC olie heb ik nog niet eens geprobeerd. Ik ga ervanuit dat ik de olie wel een tijdje goed kan houden in de koelkast, toch?

Geantwoord op: 21:23 12-10-2013

Hmmm, op jouw verantwoording en wel heel voorzichtig zijn hoor. Doe een druppel THC olie in een theelepel, dip je vinger er deels in en lik die af. Zo heb je een druppel gehalveerd. Werkt in 10-20 minuten. Wacht zeker 2-3 uur voor je weer wat probeert.

Groene groet, Wernard

Martin THC olie

ik gebruik nu bijna een jaar wietolie,en het werk super.
ik heb klinefelter en slaap ap neu en niet aangeboren hersenletsel op de laatste heeft het hellaas geen werking maar op de rest wel.ik raad ieder aan het gewoon een keer te proberen het kan geen kwaad.

gr martin

CBD OLIE

Monique CBD olie

Hoi,

Ik gebruik nu 3 weken CBD olie. 3 druppels voor het slapen gaan. Maar ik ben nu iedere nacht div. keren wakker en slaap nog slechter in dan ik al deed. Ik sta al jaren onder de stress / angst en paniekaanvallen. En heb fybromyalgie en beginnende artrose. Ik heb verders veel pijn en onbegrepen klachten en heb totaal geen energie. Ik merk nu niet veel van de 3 druppels. Misschien moet ik het langer proberen??? Of anders in gaan nemen??? Ik hoop dat er veranderingen ontstaan….daar ik al meer als 20 jaar div. reguliere medicijnen slik die mij ook niet echt beter maken.

Geantwoord op: 22:36 07-01-2015

THC is beter voor slapen dan CBD wat meer een (spier-)ontspannend middel is voor overdag. Je merkt zelf dus nu dat je niet beter gaat slapen van CBD. Probeer de Hennepzaadolie+, daar zit heel weinig THC in, zo weinig dat het niet te verbieden is maar voor een belangrijk deel van de mensen werkt het al prima als slaapmiddel. Dat scheelt in de kosten want Hennepzaadolie+ is veel goedkoper dan THC olie en je kunt er met geen mogelijkheid high van worden, ik heb dat in ieder geval nog nooit horen beweren. Gevoeligheid W

Groene groet, Wernard

 

HZO+

Jacqueline HZO+

Hallo Wernard,

Slapeloosheid wordt erg onderschat. Zelf heb ik zolang ik me kan herinneren slaapproblemen, in de vorm van;”minstens 5 x per nacht opstaan om te roken”, iets wat ik mezelf jaren geleden heb aangeleerd en niet slim is met slechte longen. Na de longoperatie bleef ik opstaan, s’nachts,maar zonder sigaretten. Een paar weken geleden ben ik begonnen met de hennepzaadolie+ olie en slaap op een enkel w.c. bezoekje door tot 9.00 sóchtends. Maar dat is niet alles….ik sta op met een ontspannen lijf en hoofd, wat ik meeneem in de dag. Dat is nog eens anders, dan zwetend wakker worden na een nacht van wandelingen/niet goed doorslapen en nachtmerrie’s die zich iedere nacht herhalen.

De dromen zijn hetzelfde (al 20 jaar) maar ik “zit”er niet midden in…maar beleef het meer als een film, waar ik naar kijk. Zelf ben ik geen deskundige, wat slaap betreft, maar ik voel me beter en ervaar meer rust. Mijn lichaam is niet zo stijf (reuma) als ik wakker word. Sinds de goede slaap is mijn weerstand erg verbeterd en dat is erg prettig. Daardoor kan ik meer en voel me goed in mijn vel zitten.Gelukkig zijn de helft van mijn planten het soort wat goed te gebruiken is in de hennepzaadolie+.De andere helft is voor a.d.h.d. pijn/stijfheid/eetlust/depressie etc. Wat fantastisch om zelf mijn medicijnen te kunnen maken…net als vorig jaar…met het verschil, dat ik nu precies weet wat ik nodig heb. En nog iets……. Als je iemand verteld, dat je slaapproblemen hebt is vaak het antwoord:”nou als mijn hoofd het kussen raakt, ben ik al vertrokken”. Hmmmmmmmmm als een blinde zegt:”ik zie niets”, zeg je toch ook niet:”Nou..ik wel hoor..ik zie alles perfect”.

Allerliefste groeten van Sjak xx

Stella Webber HZO+

Ik gebruik sinds een tijdje Hennepzaadolie +, met 0,17% THC en 2,53 % CBD. Ik neem het vooral voor beter slapen. Ik slaap nu inderdaad stukken beter. Soms wel vaak wakker, maar meestal slaap ik zo weer in. Het is absoluut een verbetering, nog gezond ook en goed voor mijn fibromyalgie. Tevreden tot nog toe dus.

Nikkie HZO+

Ik heb hetzelfde probleem van niet te kunnen slapen. Ik gebruik nu een desertlepel hzo plus olie en een maatschepje sleepjuice. Dat gaat beter, maar je moet in de avond niet te druk zijn. Sleepjuice kan je bestellen bij www.care4sleep.nl Het is het proberen waard maar voor mij is en blijft het een probleem. Zodra ik wat stress teveel heb is het mis. Maar de hzo plus olie is gewoon goed voor your body. Het zal ook wel in de leeftijd zitten.

Geantwoord op: 13:44 30-03-2015

De meeste mensen reageren met beter slapen op HZO+ daar zit in verhouding heel weinig THC in maar het werkt! Als dat niet voldoende is moet je meestal THC druppels proberen. 1-2 Druppels voor het slapen gaan of verspreid over de loop van de avond is meestal voldoende.

Groene groet, Wernard

COMBINATIES

Trijnie THC olie en CBD olie

Hallo,

Ik ben gisteren begonnen met mijn test pakketje. Gisteravond 2 druppels THC genomen voor het slapen gaan. Vanmorgen en vanmiddag 2 druppeltjes CBD. Het slapen ging niet beter…..en misschien wil ik wel te snel…. Mag ik de twee soorten wel tegelijk gebruiken???? Zoals ik het hierboven heb beschreven???? Zal nog even vermelden dat ik het wil gebruiken vanwege de Artrose…Zenuwbeknelling in de rug, en Fibromyalgie. Hopelijk heb je voor mij een antwoord. Groetjes, Trijnie.

Geantwoord op: 19:16 13-01-2015

CBD maakt helder, niet innemen voor het slapen gaan dus. THC maakt slaperig en reduceert pijn. Als je iets doen wilt tegen de pijn probeer dan THC. Word je te slaperig neem dan wat CBD erbij, dat reduceert high worden. In de avond alleen 1-2 druppels THC 1-2 uur voor het slapen gaan en dat enkele weken rustig volhouden, er zit voldoende in het testpakket.

Groene groet, Wernard

Lien THC olie en CBD olie

hallo,

ook ik ben deze week begonnen met wietolie tegen al lang bestaande slapeloosheid en angsten/spanningen. ik gebruik voor het slapen gaan 4 druppels wietolie en 4 druppels cbc en overdag nog eens 3 x3 druppels cbd. Helaas voel ik er nog niet zoveel van. heeft iemand hier ervaring mee: kan het zo zijn dat het tijd nodig heeft om in te werken? Ben nu een beetje radeloos, want reguliere medicatie ben ik ook al immuun voor. Ik zou graag advies willen van ervaring deskundigen.
groetjes, Lien

 

Geantwoord op: 21:14 14-07-2013

Ik denk eerder dat je teveel gebruikt Lien! Een gespannen grote hoeveelheid om het zo maar eens te zeggen. Ook de hele dag door gebruiken lijkt me niet erg zinvol. Beter zou zijn als je focust op slapen dat je in de loop van de avond, te beginnen na het eten enkele druppels neemt en dan voor het slapen nog 1 of 2. En dat een tijdje vol houden hè? Nu zit je je gedurende de dag vol te gieten en dan ’s avonds vol spanning te wachten… Het menselijk lichaam reageert soms traag, geef het een beetje de tijd.
Groene groet, Wernard

Arie CBD olie en THC olie

Ik ben 3 weken geleden gestart met CBD en THc olie.
Voorzichtig begonnen met 4 druppels CBD en 4 druppels TH olie per dag .
Zit nu op 12 druppels van beide soorten.Probeer op te voeren naar 20 druppels.
Ik slaap nu veel beter , ben wel 4 kilo afgevallen,komt waarschijnlijk door bronchitus-aanval en daardoor minder eetlust ,eetlust zou door TH moeten toenemen, bij mij niet dus.
Eind volgende maand wordt PSA bepaald ,hoop dat cannabis bij mij aanslaat

Judith CBD olie en THC olie

In enkele weken heb ik mijn slaapmedicatie afgebouwd en ben ik voorzichtig overgegaan op wietolie. De eerste weken alleen CBD, daarna heel voorzichtig ook THC. Het had geen enkel effect op pijn (Rug, gewrichten, spieren, buik) en ik heb eigenlijk al die weken erg slecht geslapen. Naarmate ik de dosering verhoogde, werd ik suffer en waziger. Ik gebruikte op het laatst 2 x 4 druppels CBD overdag en 3 druppels THC voor het slapen. Bovendien ben ik intussen neerslachtig. Ik las net het berichtje van Ilse van 24 februari en zie dat ik niet de enige ben. Ook ik ben trouwens (o.a.) allergisch voor jodium… Vorige week vroeg ik via de e-mail tips bij dosering e.d. Tsja, dat kun je echt alleen maar zelf uitproberen. Ik geef het op, zit in een neerwaartse spiraal en ben bekaf na al die tijd slecht slapen. Jammer, maar ik ga weer over op mijn gebruikelijke medicijnen. Het leek me wel belangrijk om ook deze ervaring te melden.

Geantwoord op: 12:06 27-02-2015

Tja Judith,

alle medicijnen of hulpstoffen, dus ook wietolie werken maar goed bij 50% van een populatie. Dit komt omdat iedereen anders is. Bij de overige 50% werken ze minder en bij de laatste 25% niet. Het ziet er naar uit dat jij tot de laatste groep behoort, jammer, maar daar is weinig aan te doen. Nou ja, je kunt zoeken naar andere stoffen die misschien wél bij je werken. Ik wens je veel succes!

Groene groet, Wernard

p.s. ik heb nog eens goed je bericht nagelezen en realiseer me nu dat je begonnen bent met eerst je slaapmedicatie af te bouwen. Zou dat niet pas moeten gebeuren als je het gevoel hebt dat de olie werkt voor je? Is dat dus niet te snel geweest? Meestal gebruikt men de oude synthetische medicatie en de olie naast elkaar en bij een goed resultaat kun je voorzichtig proberen om te minderen met synthetische middelen. De andere vraag is werkten die oude medicijnen eigenlijk wel of ook niet?

 

Judith

Dat afbouwen heb ik gedaan zoals het mij door jullie is geadviseerd..Sterker nog, ik heb moeten beloven dat ik het niet samen zou gebruiken. Ik kreeg zelfs een schrijven dat we dat hadden afgesproken omdat het het effect te zeer zou versterken.. Ik heb een korte periode van overlap gedaan, dus met minder “oude” middelen en 1 druppel THC. En ja, met de middelen vd slaappoli kliniek sliep ik vrij goed. Het gebruik vd wietolie ben ik gestart ook om minder pijnen te hebben.
En ik hou niet erg van medicijnen met hun bijwerkingen en wilde graag proberen of wietolie me minder bijwerkingen zou geven. Helaas.

John CBD olie en THC olie

Ls,

nu ongeveer 2 maanden bezig met cdb en thc. Cdb olie maakt me rustiger, meer overzicht. Ook mn energieniveau is beter. Thc, 4 druppels voor het slapen en slaap sinds jaren weer goed.Ook veel minder pijn en pijnmedicatie bijna afgebouwd. Ook goed om te lezen dat er zoveel mensen baat bij hebben. Blijft vreemd dat het weerstand oproept.

Vriendelijke groet,John

Lisa CBD olie en THC olie

Mijn zoon gebruikt nu 2 keer per dag 4 druppels CBD-olie en een uur voor hij gaat slapen 2 druppels THC en 2 druppels CBD. Hij heeft geen Ritalin en melatonine meer nodig! Overdag is hij rustig en geconcentreerd en ’s avonds slaapt hij als een roos. Ik durf het nog niet aan om hem overdag een druppel THC te geven, daar gaan we wel mee experimenteren in de schoolvakantie. Maar hij is nu al heel erg blij dat hij geen Ritalin meer nodig heeft, dat was zijn grote wens.

Suzanne CBD olie en THC olie

Sinds een paar weken ben ik aan het experimenteren met de cbd en thc olie. Ik slik al ruim 5 jaar tramad./paracetam. tegen de pijn die veroorzaakt wordt door m.e. De laatste 3 jaar 4×2 per dag. Al allerlei andere pijnstillers geprobeerd omdat het vaak niet voldoende helpt en ik het erg rot vind om hier zo afhankelijk van te zijn. Ik ben er met de olie nog niet helemaal uit wat nu voor mij het beste werkt, maar dat het werkt is zeker! Ik ben van 8 pillen, naar 3 gegaan. Meer weglaten lukt (nog) niet.
Ik neem nu ’s avonds voor het slapen 2 druppels thc-olie, en slaap dan beter dan ooit. Normaal werd ik elke zoveel tijd half wakker, keek op de wekker en sliep weer verder, nu word ik enkel wakker als ik heel nodig naar de wc moet of als het een mooie tijd is om op te staan. Dit heeft als gevolg dat ik veel beter op sta en niet direct mijn pillen nodig heb. Overdag neem ik de cbd olie, 2x 2 druppels en soms 3x 2 druppels, ik ben nog wat zoekende. Ik krijg er alleen wat hoofdpijn van, maar dat is vast nog omdat mijn lijf aan het wennen is. Overdag gaat het nu best prima, maar vooral aan het begin van de avond is de pijn wel erg overheersend. Ik heb zojuist van beide oliën een flesje besteld zodat ik rustig nog wat meer kan proberen en kan uitzoeken hoe het het beste voor mij werkt.

Trijnie CBD olie en THC olie

… Ik gebruik sinds 2 weken de (gele) goud kleurige CBD overdag….2druppels in de ochtend en 2 druppels in de na middag. Voor het slapen gaan 2 druppels groen THC. Slaap nu veel dieper en de ontstekingen in mijn vingers en heupen voel ik bijna niet meer.

Ik ben heel blij  met Mediwiet….

Aly CBD olie en THC olie

Ik ben net begonnen 16-01-15 ik voel me al heel goed begin ook beter teslapen CBD olie gebruik ik overdag en voor het slapengaan THC olie

Patricia HZO+ capsules, CBD olie en THC olie

HZO+ capsules: 4 dagen gebruikt: nu na ca. 2 jaar gebruik ik geen zolpidemtartraat meer om te kunnen slapen. Geweldig! Mijn slaappatroon is wel gewijzigd, ik ga rond 23u naar bed en lees dan nog via mn iPad, rond 01u voel ik dat ik moe wordt en slaap ik gemakkelijk in en als ik niet oppas slaap ik in 2x tot ca. 12.30u. Dat is bijna 12u!!!! Blijkbaar heb ik wat in te halen haha. ik hoop dat mijn slaappatroon wel weer in balans komt. CBD (goudkleurige) olie: de intensiteit en de frequentie van mijn opvliegers is beduidend minder, erg blij mee! Ik smeer het ook op psoriasachtige vlekjes op de ellebogen en op wat pijnlijke verdikkingen in de liezen (vanwege het scheren,ingegroeide haartjes?)

en ook dat helpt waarachtig! THC (groen) olie: ik heb geen idee of dit iets “doet”, ik merk er nu nog niets van. Bij eenmalig 8 druppels werd ik wel raar in mn hoofd en had ik heeeeeeel veel energie maar dat kan ook door de wijn gekomen zijn of door de combi van olie+wijn. Jammer dat eea nog geen effect heeft op mn libido 🙁 Conclusie: zeker positief en nog even afwachtend omdat ik het nog maar kort gebruik. Wanneer en waar is er weer een info(mid)dag? Wil heel graag meer info en ook om zelf te gaan kweken.

Anne Marie THC olie CBD olie

Hallo,

Ik zou graag willen weten wat het met je evenwichtsorgaan doet, de HTC en CBD olie. Ik ben namelijk zeer slechthorend dn mijn evenwichtsorgaan is daardoor ook van de rel. Dus snel duizelig enz. Ik heb het proefpakketje besteld en gebruik het nu ook ivm slapeloosheid. Ik schijn te veel hersenactiviteit te hebben. Sinds ik het nu gebruik slaap ik wel beter maar ik ben behoorlijk duizelig in mijn hoofd de hele dag. Is dit nu stom toevallig omdat ik dit wel vaker heb maar alweer een tijdje geleden of is het slecht voor je evenwichtsorgaan. Dit heb ik namelijk ergens gelezen.

Alvast bedankt voor uw antwoord.

 

Geantwoord op: 14:04 24-01-2015

Zoals je al zegt heb je een stoornis in je evenwichtsorgaan dus daar zal die duizeligheid wel van komen en anders neem je enkele dagen niets dan weet je het snel genoeg. Jij bent degene die de regie voortaan in handen heeft, laat je niet bang maken en stap uit je slachtofferrol. Focus en geniet van het goed slapen en probeer met hoe weinig olie je toch goed slaapt. De CBD is goed voor zenuwherstel, maakt helder (dus niet innemen vlak voor het slapen) en reduceert high worden. Succes ermee! Wernard

Ankie CBD olie en THC olie

Pijn vanwege gebroken rugwervel
Ivm pijn na een gebroken ruggenwervel 3 maanden geleden en slecht kunnen slapen heb ik mij aangemeld voor de mediwiet. Ik heb zo wie zo een medisch verleden met een forse medicatie inname en was het getob wel zat. De eerste week had ik al heel snel opgebouwd naar 3 x per dag 2 druppels CDB/2THC. s’ Avonds 3 a 4 druppels THC. Het zorgde wel voor een betere slaap, helaas niet zo’n glorieus verhaal van de hele nacht geslapen…maar ik sliep beter, was overdag meer uitgerust en had meer energie. Maar het ging mij te snel. Was dit wat ik echt nodig had en dan zou het wel kostbaar worden. Daarom opnieuw begonnen met uiteindelijk 3 x 2CBD en een theelepel hennepzaadolie. Dat deed dus niets. Deze week de THC erbij, 2 x 2 druppels CDB+1 of 2THC en s’ avonds 2 druppels THC + hennepzaadolie. Het gaat wel beter, ik slaap beter, niet altijd trouwens, ben overdag meer uitgerust, en slik nog maar een halve slaappil. Ik wil het nog verder uittesten, maar wat is jullie advies hierin. Voor de pijn doet het helaas (nog?)onvoldoende, behalve dat ik hierin wel rustiger ben. Moet ik dan toch hoger doceren of meer geduld hebben. Is de CBD werkzaam genoeg bij mij? Is de hennepzaadolie een goede zet of eigenlijk te veel van het goede? Hebben jullie andere tips? Ik hoop op een antwoord.

Groetjes van mij.

Geantwoord op: 21:39 22-12-2014

Hallo Ankie,

als je wilt weten welke olie wat doet kun je die het beste 1-3 dagen gebruiken zonder de andere oliën erbij. Ieder mens is anders en ieder probleem idem dito met een sterretje. In de gebruiksaanwijzing op onze site staat duidelijk dat je moet proberen waar je bovengrens ligt. Als je dat doet merk je ook vanzelf wat het met je doet t.a.v. slapen en vooral je pijn. Nu doe je van alles door elkaar heen en wordt benauwd bij de idee dat het je veel kost. Een flesje bevat rond de 250 druppels, dus als jij vier druppels gebruikt doe je ruim 50 dagen met een flesje en dat is niet duur te noemen. Dus doe rustig aan en onderzoek methodisch wat en hoe het ‘t beste voor je werkt. Bedenk ook dat slaapmiddelen er voor zorgen dat je de volgende dag niet fris bent.

Groene groet, Wernard

Martha CBD olie en THC olie

Hallo Wernard,

Ik heb het proefpakket besteld, en ben het nu een tijdje aan het uitproberen..mijn man gebruikt de CBD olie en slaapt beter en snurkt minder, voor ons allebei erg prettig. Ik zelf gebruik de wietolie eerst voornamelijk voor de pijn, die veel minder is en voor het slapen gebruik ik nu 2 druppels, ik slaap nu eindelijk goed, ipv van 4 a 5 keer wakker en eruit nog maar 1 keer. Ik voel me uitgerust. ik heb 3 en 4 druppels geprobeerd, maar daar sliep ik slecht op, 2 druppels is voor mij precies goed, wordt er rustig en soezerig van.

  1. Martha

Geantwoord op: 21:22 12-08-2013

Fijn! Leuk om te lezen dat jullie er baat bij hebben, ga zo door, benieuwd wat het voor je doet op de langere termijn. Typisch dat het snurken minder wordt, dat heb ik nu al vaker gehoord, jammer genoeg (en vooral voor mijn vrouw Yolanda) werkt dat voor mij niet!

Groene groet, Wernard

Trudy THC olie en CBD olie

Hallo Werner

Ik was gisteren bij de fanclubdag in Breda,erg interessant Ik gebruikte eerst de normale wietoilie maar daar kreeg ik erge hoofdpijn van nu heb ik gisteren Golyoli bij je gekocht en die ingenomen ,heerlijk daar kreeg ik geen hoofdpijn van maar heb er wel lekker op geslapen.Ik lees net hier onder dat we er volgend jaar meer over horen ik ben reuze benieuwd Nu vertelde jij dat je van de hennepzaadollie zelf hennepzaadollie plus kan maken ik heb namelijk 2 flessen van een halve liter hoeveel wietolie zou ik bij 1 fles kunnen doen om het zelfde effect te krijgen als de hennepzaadollie plus?

Groetjes Trudy

Melissa THC olie en CBD olie

Hallo Wernard,

Ik neem de wietolie wel al sinds ik het proef pakket binnen heb (nu een week) voor het slapen gaan en ik slaap zoveel beter en ik word minder stijf en vermoeid wakker. Ik slaap als een roos!!!!! Heb nu de CBD druppels verhoogd, omdat deze wel samen kunnen met de ritalin. BBedankt voor je reactie, ik ga het een keer proberen als m’n man thuis is en me in de gaten kan houden.

Nogmaals bedankt.

Cassandra Lemmens CBD olie en THC olie

Hallo Wernard (en andere lezers natuurlijk).

Eindelijk ontving ik afgelopen zaterdag mijn proefpipetjes, jipje. Ik ben direct begonnen met de golyoli en voelde na 3x druppelen dat mijn lichaam zich al iets ging ontspannen, dat was al prettig. Met de wietolie heb ik s’avonds de bovengrens proberen te bereiken, maar na 6x een druppel lag ik bijna te stuiteren in bed. Dus die nacht erg slecht geslapen. Gisteravond gewoon 2 druppels genomen en toen heb ik een rustigere nacht gehad van bijna 5 uur en maar 1x tussendoor wakker. Daarbij heb ik ook minder het gevoel dat ik constant met mijn “hoofd in de wolken” loop door de fibrofog. Is het verstandig om de olie te nemen net na het tandenpoetsen, of kan ik daar beter een half uur mee wachten, of maakt het volgens jou geen verschil? Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Warme groet, Cassandra

Cassandra Lemmens CBD olie en THC olie

Ik wil jullie even op de hoogte brengen van mijn gebruik van de olies na 1 week. Ik gebruik nu 2×2 druppels van de cbd-olie en s’avonds voor het slapen gaan 2 á 3 druppels wietolie. Het houd de spanning redelijk uit mijn lijf en ook van mijn nek heb ik minder last, maar wat ik zo fijn vind is dat mijn fibrofog weg is. Mijn hoofd is meestal lekker helder. Het slapen is er ook op vooruit gegaan en ik word, na jaren, niet zo vreselijk moe wakker. Voorlopig ga ik nog even op deze manier verder.

Heel veel dank en warme groet, Cassandra

Lien THC olie en CBD olie

hallo,

ook ik ben deze week begonnen met wietolie tegen al lang bestaande slapeloosheid en angsten/spanningen. ik gebruik voor het slapen gaan 4 druppels wietolie en 4 druppels cbc en overdag nog eens 3 x3 druppels cbd. Helaas voel ik er nog niet zoveel van. heeft iemand hier ervaring mee: kan het zo zijn dat het tijd nodig heeft om in te werken? Ben nu een beetje radeloos, want reguliere medicatie ben ik ook al immuun voor. Ik zou graag advies willen van ervaring deskundigen.
groetjes, Lien

Geantwoord op: 21:14 14-07-2013

Ik denk eerder dat je teveel gebruikt Lien! Een gespannen grote hoeveelheid om het zo maar eens te zeggen. Ook de hele dag door gebruiken lijkt me niet erg zinvol. Beter zou zijn als je focust op slapen dat je in de loop van de avond, te beginnen na het eten enkele druppels neemt en dan voor het slapen nog 1 of 2. En dat een tijdje volhouden hè? Nu zit je je gedurende de dag vol te gieten en dan ’s avonds vol spanning te wachten… Het menselijk lichaam reageert soms traag, geef het een beetje de tijd.
Groene groet, Wernard

Lien

goedemorgen,

Hartelijk dank voor zo’n snelle reaktie. Ik dacht, hoe meer ik neem des te beter het werkt, maar uit uw antwoord begrijp ik dat dit niet altijd op gaat. Nog 1 laatste vraagje, kan ik dan beter de wietolie gebruiken of de cbd? Ik zal proberen het dan nog eventjes vol te houden alhoewel dit niet gemakkelijk is als je lijf zo erg vermoeid is. Ik zal een ieder op de hoogte houden.

fijne dag, Lien

Geantwoord op: 10:57 15-07-2013

Iedereen heeft een eigen gebruiksaanwijzing met wietolie, meestal lijkt die op elkaar, maar soms ook niet. Het is een kwestie van je eigen beste methode en dosering zien te vinden. Ik moest alsmaar denken aan jouw situatie en bedacht me dat je eens zou kunnen proberen wat hasj te roken in een pijpje, dus zonder tabak. Gewoon een paar trekjes ’s avonds en dan lekker een beetje stoned voor de tv zitten en een tijdje kijken naar saaie slaapverwekkende dingen. Zou je dat eens willen proberen? Ben benieuwd naar het resultaat!
Groene groet, Wernard

Lien

Dag Wernard,

Wat fijn dat je zo mee denkt. Dus hasj roken, ik wil het wel proberen hoor! Maar ik heb er totaal geen verstand van, waar koop ik dit en waar koop ik zo’n pijpje en hoeveel hasj moet ik dan gebruiken? Moet ik dan ook nog de druppels gebruiken?
gr, Lieneke

Geantwoord op: 07:45 16-07-2013

Er zijn ruim 600 coffeeshops in Nederland, het zijn plaatsen waar bijna nooit sprake is van agressie of geweld, in tegenstelling tot horeca waar alcohol geschonken wordt. Zoek er een uit waarvan het publiek voor je gevoel uit aardige mensen bestaat en ga gewoon naar binnen. Leg uit dat je een beginnend blower bent en een niet zo sterke hasj wilt, meestal kom je dan uit op Marokkaanse hasj. Koop daarvan voor € 20,- of zo en klaar is Kees. Vaak verkopen ze ook nog wel een pijpje en screentjes. Ga anders eens kijken bij een headshop bij jou in de buurt. Ik zou zeggen kies een eenvoudig houten pijpje en vergeet niet er een setje screentjes bij te kopen. Dat zijn koperen gazen roostertjes die je in de pijpenkop doet en waar je de hasj of wiet op legt. Wel altijd het screentje eerst in een vlammetje houden, het wordt dan vuurrood en brandt helemaal schoon. Dan in de pijpenkop drukken, beetje hasj erop en neem een paar trekjes. Niet teveel, anders wordt je te stoned. Smeer je experiment uit over een paar dagen en daarna weet je een hoop meer over jezelf, je eigen gevoelens en de gedachten en fantasieën die in je hoofd zitten maar die je normaliter altijd wegdrukt. Succes ermee, ik ben benieuwd en ik denk de lezers van dit gastenboek ook! O ja als je (te) stoned wordt, het gaat vanzelf in enkele uren voorbij. Drink wat suikerhoudende drank of neem een druppel CBD olie en bedenk dat in 10.000 jaar nog nooit iemand aan een cannabisproduct is overleden. Dus kleine stapjes, dan kom je er wel!

Groene groet, Wernard

Corrinne THC olie, CBD olie en HZO+

Hallo mensen

Ik was altijd zo van ik zal nooit geen drugs gebruiken klinkt heel zwaar maar ik was daar faliekant op tegen . Nu heb ik het proef pakket geprobeerd omdat ik gewoon wat meer van het leven wil genieten en niet altijd maar pijn wil hebben. Al die chemische troep die ik slik doen eigenlijk niet veel en zijn volgens mij nog veel schadelijker dat dit natuurprodukt. Het is zo een luxe dat ik sinds ik thc olie gebruik ik maar 2 of 3 x per nacht wakker word ipv om de 3 kwartier. Ik word dus veel uitgeruster wakker . De CBD olie doet bij mij nagenoeg niets maar ik gebruik nu een tijdje de hennepzaad+ olie en elke avond voor de nacht 3 druppels THC wat een verademing zeg ik word nu af en toe om 4 uur voor het eerst wakker als ik om 22.00 ga slapen De service is ook erg goed bij Mediwiet. zelfs mijn huisarts wilde er meer over weten omdat ik er zoveel baat bij heb

Tiny CBD olie, THC olie en HZO+

Afgelopen vrijdag ben ik begonnen met de cbd- en de thc olie uit het testpakket. Het werkt bij mij beide. Alleen bij de cbd olie krijg ik wat een licht en griemelig gevoel in mijn (voor)hoofd en soms heel licht hoofdpijn. Maar zakt dan ook weer weg, heel apart. Hoop dat dit bijwerkingen zijn, dat je er even aan moet wennen of misschien ook te sterk?…Gebruik wel antidepr. ernaast. De thc heb ik de eerste nacht niet op kunnen inslapen: wel even weggedoezeld, maar verder niet. Wel lekker ontspannen en slaperig van. Toen 0,12mg. slaapmedicatie genomen en ingeslapen hele nacht. Gisterochtend wat duf wakker geworden. Vannacht eerst 2 dr. thc genomen met 15 dr. hzo+, maar kon niet in slaap komen. Na ongeveer een half uur weer een dr. thc genomen, in totaal 3 dus, en daarop hele nacht ingeslapen! Ik vind het wonderlijk! Wilde dit graag even hier vermelden.
Vandaag een heel slechte dag: moe en hoge spierspanning, wat pijn veroorzaakt. Al 5 dr. cbd gehad vanochtend en 3 x 15 dr. hzo+ en 1 dr. thc. Net 3,5 uren op bed gelegen om te ‘ontkrampen’ en uit te rusten>niet geslapen. Daarna is pijn en spierspanning minder, voel me ontspannen. Ik vind het wel lastig om uit te vinden wanneer je wat gebruikt. Nu alles wat door elkaar over dag verspreid, lijkt me niet echt goed…. Hoop dat ik vannacht ook weer zo goed slaap )

Geantwoord op: 17:31 27-04-2014

Je doet het goed hoor Tiny!

Ieder mens is anders en je dient met mediwiet zelf uit te zoeken wat het beste voor je werkt, je eigen balans vinden. Je kunt ook proberen de olie wat meer verspreid over de dag te nemen, dus 3-4 x per dag. En dat kan een of zelfs maar een halve druppel zijn als het niveau werkzame stof maar minimaal aanwezig is. Dan heb je ook minder last van eventuele bijverschijnselen. Benieuwd hoe het verder met je gaat.

Groene groet, Wernard

Petra THC olie en CBD olie

Beste allemaal,

Sinds jaren slaap ik niet of nauwelijks nog zonder medicatie. Ik heb verschillende soorten slaapmiddelen gehad die uiteindelijk niets meer deden, oftewel, ik was inmiddels verslaafd. Op een gegeven moment ben ik Amitriptyline (20 mg), Rivotril (8 á 10 druppels ) en 5 mg Melatonine gaan gebruiken. Ik moet zeggen dat ik er heerlijk van kan slapen, maar Rivotril is zo giftig en hier wil ik vanaf zien te komen. Ik ben afgelopen zaterdagavond begonnen met één druppel THC olie en voelde al heel snel dat ik heel loom werd, maar sliep na 45 minuten nog steeds niet. Gisteravond twee druppels ingenomen en ging al veel beter. Vanmorgen wel een enorme hoofdpijn (misselijk) en drie druppels CBD ingenomen en nu op dit moment geen hoofdpijn meer. Ik ben al een tijdje bezig met het afbouwen van mijn medicatie en die heb ik de afgelopen twee avonden niet ingenomen, kan zijn dat ik daardoor vanmorgen misselijk was. Ik weet in ieder geval dat het wel werkt bij mij. Voor mijn gevoel heeft de CBD ervoor gezorgd dat ik me nu beter voel. Ik ben niet meer duf in mijn hoofd en voel me fit, ben er erg blij mee. Nu zorgen dat ik helemaal vrij ben van medicatie en dan ga ik verder met THC en CBD.

Tiny THC olie en HZO+

ik heb vanaf januari de htc 5 maal verdunde olie en voor de nacht de hennepzaadcapsules voor chronisch slapeloosheid. omdat ik meteen gestopt was met de 3 medicijnen voor slapeloosheid kreeg ik afkick verschijnselen , waar door ik 2 maanden helemaal niet sliep en vreselijke nerveusiteit had .
ook merk ik als ik die druppels onder mijn tong 5 min hou het bij mij langer werkt voor ik iets voel.dat geld ook voor de hennepcap. daarbij gebruikte ik het ook overdag voor de pijn van fymabrolagie en in het begin voelde ik iets verlichting , maar na een maand niet meer ,dus overdag gebruik ik ze niet meer mede dat ik na 2 later 1 druppel 5 uur licht in mijn hoofd bleef. niet zo prettig dus in overleg met mijn arts die er helemaal achter staat gebruik ik nu 6 weken alleen 1 druppel 1 uur voor het slapen gaan en na een uur de capsule en weer een uur wachten de valium 10mg dan naar bed en ik weet niet eens hoe laat ik vertrokken ben. ik heb geprobeerd met 2 druppels thc olie en daar werd ik 5 uur licht van in mijn hoofd en dat vond ik niet zo prettig , ook niet na het eten van zoete dingen, dus dan maar met 1 druppel. het gekke is overdag heb ik last van die lichtheid en s, avonds van 1 druppel niet

Geantwoord op: 15:57 23-04-2014

Hallo Tiny,

zo zie je maar weer dat de olie voor iedereen anders kan werken. Wat goed dat je zelf je balans ermee gevonden hebt! Bij reguliere medicatie word je verteld wat je moet doen en dat staat ook op de verpakking. Je bent en blijft dan slachtoffer van je ziektebeeld. Bij Mediwiet proberen wij mensen zelf te leren kiezen en bepalen wat het beste voor hen werkt. We proberen mensen uit de slachtoffer rol te halen. Nogmaals mijn complimenten, je doet het goed, ga zo door! Enne, dat licht zijn in je hoofd wordt in de loop der tijd vanzelf minder.

Groene groet, Wernard

 

Bert Hennepzaad, HZO+, THC olie en CBD olie

ik (man in een goede gezondheid) en mijn vrouw (weinig slapen) nemen de laatste maanden hennepzaad (gepeld) in ca. 2 eetl./dag. resultaat= het gezichtsvermogen is beter geworden! waarschijnlijk omdat het bloed beter stroomt, ook kunnen we beter tegen de drukte van onze lieve kleinkinderen. onafhankelijk van elkaar hebben we deze resultaten vastgesteld. ik gebruik nu ook 3 keer per week THO+ voor het slapen gaan, perfect resultaat. prima uitgerust. alleen voor mijn vrouw werkt dit niet ook puur THC niet tegen haar (chronische) slapenloosheid, jammer vind ik dat. heel jammer, ook de CBD olie geeft haar geen slaap. ik las onder berichten dat zij niet de enige is.
ik denk niet dat Wernard daarvoor een oplossing heeft.

Geantwoord op: 00:10 23-04-2014

THO+, je bedoelt zeker HZO+? Een theelepel HZO+ in de avond is voor de meeste mensen voldoende voor een goede nachtrust. Als dat niet het geval is kun je sterkere middelen proberen zoals 5x verdunde THC olie. Gewoon elke avond een druppel meer innemen tot ze beter slaapt. Meestal ligt het maximum op 5-6 druppels. Als dat niet helpt kun je de druppels ook meer verspreid over de avond innemen zodat ze al ontspannen is als het tijd wordt om naar bed te gaan. Pure olie zou ik niet nemen omdat die moeilijk te doseren is. Als je teveel neemt wordt je high en dan heb je weinig zin om te gaan slapen maar wil je dingen doen en beleven. CBD werkt meestal niet voor beter slapen, dat is bekend, daar wordt je juist helder van. Het kan natuurlijk zo zijn dat THC voor haar niet werkt of dat ze teveel vasthoudt omdat ze zich niet durft te laten gaan? Heeft ze al eens geprobeerd wat haar bovengrens is? Zo ja bij hoeveel druppels lag die dan en hoe vond ze dat? Als ze dat niet heeft gedaan en daar bang voor is kan dat een indicatie zijn voor niet durven loslaten. Veel mensen zijn bang om los te laten omdat ze zichzelf niet willen tegenkomen en ja het draait in het leven om jezelf te leren kennen en van jezelf te kunnen houden. Herkennen jullie iets in wat ik hier schreef? Of is er een andere oorzaak voor haar chronische slapeloosheid? Een hele uitzoekerij hè?

Groene groet, Wernard

 

Tiny HZO+ en THC olie

Gisteren begonnen met hennepzaadolie plus. Overdag 3 dr. waar ik lekker rustig en ontspannen van werd. Minder pijn van spieren en meer uithoudingsvermogen. Ik heb altijd hoge spierspanning door fibromyalgie, chronisch moe en slapeloosheid. Voor het slapen gaan 4 dr. wietolie (met nog 2 magnesiumpillen), kon niet in slaap komen, maar wel ontspannen en warm. Na een uur nog maar 2 dr. genomen. Nog geen slaap. Na tijdje nog 1 magnesiumpil erbij. Maar om half 2 sliep ik nog niet: leek wel of ik juist helderder en wakkerder werd! Toen tegen mijn gevoel in half slaaptabletje ingenomen. Hier slaap ik normaal op. Toen eindelijk in slaap gevallen. Ik begrijp er niets van hoe het kan dat ik hier niet voldoende op reageer. Waarsch. sterkers nodig?… Ben benieuwd hoe het vannacht zal gaan. Hierbij mijn eerste ervaring met wietolie. Wordt vervolgd ) Fijn dat zoveel mensen hier baat bij hebben, fantastisch! Ga het ook zeker delen met mensen om mij heen!

Dank voor dit wondermiddel!

Geantwoord op: 00:49 19-04-2014

Hallo Tiny,

wat een eigenaardig verhaal. HZO bevat slechts heel weinig THC, net genoeg om er slaperig van te worden, als het bij jou niet dat effect heeft maar het tegendeel zou ik het niet meer nemen als ik jou was. Normaal wordt een theelepel per keer gebruikt en jij beschrijft hoe je al van enkele druppels effect hebt? Gewoon niet meer doen en het zeker niet gaan aanbevelen aan anderen, want dit klinkt allemaal niet echt geloofwaardig!

Groene groet, Wernard

 

Lisette CBD olie en THC olie

Heb een tijd terug het testpakket besteld in de hoop dat het zou helpen bij mijn pijn- en vermoeidheidsklachten door fibromyalgie. Ik ben begonnen met heel voorzichtig 2 druppeltjes CBD en een paar uur later nog 2, daarna ’s avonds 2 druppels THC. Zonder effect. Langzaam opgebouwd, wat combinaties uitgeprobeerd. Eigenlijk allemaal zonder effect. HELAAS!! 1 x ‘Overgedoseerd’ met de THC; dat was op 7 druppels… Toen was ik de hele avond ‘wappie’. Dat gaat ook wel weer over natuurlijk, maar ik vond het geen fijn gevoel. 7 Druppels was dus kennelijk te veel… en 6 druppels doet voor mij niets qua pijn en slaap. Ik geloof dat is dus helaas moet concluderen dat dit mij niet gaat helpen… erg erg jammer, ik had zo gehoopt dat ik er baat bij zou hebben! Mochten jullie nog tips of aanbevelingen hebben dan hoor ik dat graag!

Vriendelijke groet, Lisette

Geantwoord op: 14:03 24-01-2015

CBD maakt helder en is dus niet geschikt om in de avond te nemen. Bij fibromyalgie moet je je richten op beter slapen, dan wordt de pijn vanzelf minder. Neem dus in de loop van de avond 4-6 druppels en houd dit enkele dagen tot een week vol. Kijk of je beter slaapt, want daar draait het voor fibropatiënten om.

Groene groet, Wernard

 

Simone CBD olie en THC olie

Mijn ervaringen na een paar dagen testen. Ik heb last van veel pijn, moeite met lopen, slijmbeursontstekingen, vermoeidheid en problemen met slapen. Ik ben begonnen met 3x daags (overdag) een druppeltje CBD. Ik was grieperig (lag al een week met koorts op bed) en ik voelde mij met het uur opknappen, heel bijzonder… ’s Avonds op advies van Wernard na het eten een druppeltje THC genomen en na een paar uurtjes 2 druppeltjes. Ik heb die nacht voor het eerst sinds jaren geslapen. De volgende dag heb ik drie maal twee druppels CBD, en ’s avonds eerst twee druppels THC en daarna drie druppels voor het naar bed gaan. Ik ben deze nacht wakker geworden om even naar het toilet te gaan en kon daarna gelijk weer inslapen. De volgende dag heb ik de THC opgehoogd naar vijf druppels. Nog steeds voel ik daar dus niets van. Vanaf hoeveel druppels zal ik iets gaan voelen? Gek hoor, ik dacht dat ik er vast heel sterk op zou reageren, omdat ik nog nooit wiet (of iets anders) heb gebruikt, maar ik voel dus helemaal niets. Ik merk wel heel duidelijk dat mijn lijf aan het opknappen is en dat ik beter slaap. Ik voel mij meer helder en heb meer energie. Echt fantastisch! Wordt vervolgd wanneer ik door heb hoeveel druppels ik moet nemen.

 

Teruska CBD olie en CBD zalf

Beste lezer / geinteresseerde,

Ik nu ruim een maande geleden begonnen met de dcb olie ivm doorslaapklachten. Deze zijn nu dus verdwenen! Tijdens een weekje Frankrijk had ik de dcb niet meegenomen omdat ik geen problemen wilde met evt overtreding narcotica wetgeving in la douce France en ja raadt het al…..iederen nacht veel wakker gelegen! Bij thuiskomst weer begonnen en voila, weer lekker doorslapen. Voor mij is 2 druppels voor het slapen gaan voldoende. Ben er dus heeeeeel erg blij mee. Ook verbetert het de conditie van mijn lidteken en is een wratje aan het verdwijnen door het insmeren met de dcb zalf, een waar mirakel.

Thanks voor het verkrijgbaar stellen .

 

OVERIG/ONBEKEND

Mariska Bhang thee

Hallo Wernard,

Hierbij een berichtje van een ZEER tevreden gebruiker van de bhang thee. Deze thee is echt een uitkomst voor diegene die op een subtiele wijze wiet willen gebruiken. Het neemt bij mij net dat randje weg van pijn, nervositeit, slapeloosheid en piekeren zonder verdere bijwerkingen. Het recept van Wernard is makkelijk en smakelijk, ik voeg er zelf een paar amandelnoten toe. Dank zover van een tevreden gebruiker,

hartelijke groet Mariska

 

Marjan

Sinds twee weken slik ik 2 x daags 3 druppels CBDmax in de hoop op een betere nachtrust. Dat lukt niet echt, voorlopig, maar wat wel een goed bijverschijnsel is, is dat ik me overdag zeer actief voel, ondernemend en creatief. Ik las in een van de ervaringen dat er was overgegaan van een 1:5 op een 1:3 verdunning, maar het werd me niet duidelijk of dt voor thc of ook voor cbd.max gold. In ieder geval is mijn nieuwe bestelling wat minder vloeibaar uitgevallen als mijn eerste.
Ik ben dus zeer blij met mijn herwonnen levenslust.

 

Geantwoord op: 21:54 07-03-2015

Hallo Marjan,

CBD wordt meestal overdag gebruikt omdat het helder en energiek maakt. Slechts 25% van de mensen slaapt er beter op. Waarschijnlijk hoor je tot die groep, de meeste mensen gebruiken THC voor beter slapen.

Groene groet, Wernard

 

Annemiek de Koning

Sinds kort gebruik ik de lichte olie die sterk verdund is, om goed te kunnen slapen. ’s Avonds ben ik zo ontzettend gespannen waardoor ik slecht in slaap kom. Ik tandenknars ook erg waardoor er soms gewoon kiezen los zitten, mijn kaken doen er pijn van. Sinds ik de olie gebruik ben ik ontspannen, zelfs mijn kaken hebben even rust. Nu heb ik even een vraag over de zalf. Mijn zoon is een aantal jaren geleden met zijn hand in glas gevallen waardoor hij een flinke wond aan de binnenkant van zijn middelvinger had, hierbij zjn een zenuw en pees doorgesneden. Schijnbaar is het glas tot in zijn gewricht gekomen waardoor de vinger nu krom groeit, hij heeft en spalk. Ik masseer het dagelijks met arnica olie. Zou de zalf hier ook geschikt voor kunnen zijn?

groet, Annemiek

Geantwoord op: 15:47 03-08-2014

Gewoon proberen! De zalf werkt in ieder geval goed tegen pijn zoals van reuma en artrose. CBD is ook spierontspannend en zenuwherstellend en is ook daarom de moeite van het proberen waard. Groene groet, Wernard

 

Marjo Daemen

Goedemorgen.

Sinds een aantal dagen ben ik begonnen met de cbd druppels. Voornamelijk tegen fibroklachten. Ik sliep best wel redelijk maar nu heb ik echt heeel bizarre dromen waar ik juist van wakker word. Gaat dit nog over?

Geantwoord op: 09:31 27-07-2014

Ieder mens droomt, alleen herinneren we ons het meeste niet meer. De dromen komen dus niet van de CBD maar vanuit jezelf, misschien is de CBD handig om te helpen die eens onder ogen te zien? Fibro heeft een relatie met slecht slapen, dat gaat meestal beter met THC producten dan met CBD die je juist helder maakt, vandaar dat je je dromen herinnert.

Groene groet, Wernard

 

Richard CBD olie

ik heb een flesje CBD olie gekocht om te zien of ik mijn bloeddruk kan verlagen zonder medicijn. Ik gebruik het nu 2 weken en mijn bloeddruk is nu goed. Mag nog wat lager en heb nu ook een testpakketje aangevraagd voor de thc olie. ook sliep ik niet zo goed werd 5 maal of meer keer per nacht wakker. met de CBD olie 2 a 3 keer en voel mij ook uitgeruster. ik ben nu al super tevreden met het resultaat van de CBD olie. Als ik de thc olie heb uitgeprobeerd dan zet ik dit hier weer neer

 

Martina CBD olie

Hallo allemaal,

Ik ben nog in de proeffase maar ben overdonderd door het resultaten van de CBD olie. Ik gebruik het nu ongeveer 3 weken en ik heb meer energie(was altijd moe), minder gespannen zowel geestelijk als lichamelijk, concentratie vermogen enorm toegenomen, bijna geen last meer van opvliegers en de daarbij, althans voor mij, behorende stemmingswisselingen. Ik durf het bijna niet te geloven dat deze veranderingen in zo’n korte tijd allemaal plaats vinden door het gebruik van de olie. Ik ben al mijn halve leven aan het knokken om te overleven/leven. Voor mij is het letterlijk een wonder en geloof mij, ik heb al heel veel geprobeerd op allerlei gebied. Ik laat zeker nog van mij horen op dit gasten forum hoe het verder gaat. In ieder geval bedank ik mediwiet voor het uitvinden van een cannabis soort die regulier is en zonder al die ellendige bijwerkingen van medicatie.

Bedankt!! Een happy Martina

 

  1. CBD olie

Hallo,

Ik ben een maand geleden begonnen met het testpakket. Ik begon hiermee vanwege fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom. Ik ben 23 jaar en had veel moeite met mijn dagelijkse werkzaamheden (studie, werk, huishouden). Inmiddels gebruik ik de CBD 3 druppels voor het slapen gaan, en kan ik voor het eerst in jaren weer goed slapen. Voor mij doet het niets aan de pijn maar het helpt ontspannen voor een goede nachtrust. Ik kan meer hebben en het vooruitzicht op een fijne nacht, maken mijn dagelijkse werkzaamheden dragelijker.

Geantwoord op: 21:38 22-12-2014

Hallo S.,

de pijn zal langzaam minder worden. In je diepe slaap gaat je immuunsysteem aan het werk en dat heb je de afgelopen jaren gemist. Dus lekker doorgaan zo en in een half jaartje of zo ons nog eens op de hoogte brengen. Dank voor het delen van je ervaringen!

Groene groet, Wernard

 

Pieter Donker

Proefpipet op,slaap sinds gebruik zeer goed na jaren slecht slapen.Mijn vrouw heeft artrose,maar het helpt haar niet. Ze slaapt wel beter,Ik ga nu de 10ml bestellen.

Ad

Gegroet lezers:

De mediwiet heeft toch nogal een impact op ons leventje, nu m’n vrouw er sinds kort gebruikster van is! Iedere dag de zelfde boodschap, geen pijn en slapen als ’n os! Zelf gepensioneerd dus alle tijd om te internetten ben zo nogal wat wijzer geworden over Hennep en Wiet! Voor de 2e keer het boek van Wernard aan het lezen, het maakt bijna kortsluiting bij de gedachten hoe wij tenslotte allemaal gebrain washt zijn en worden! Toch wel fraai dat een product dat bij iedereen in zijn tuin zonder kunst grepen kan groeien door de gevestigde orde bestempeld wordt als crimineel!
Is het niet crimineel om zo’n product te verbieden? Zoveel mensen die willens en wetens onthouden worden van verlichting of zelfs genezing van aandoening of kwaal! Alleen onze huisarts moet nog wel de bocht door, ben benieuwd hoe dat afloopt?

Gr Ad en Annelies

melvin

ik ben een blij mens die olie helpt dat ik slaap en iets rustiger ben

veel succes alle groet melvin

 

Coby

Slapeloosheid, pijn in gewrichten Heb nu 1 flesje met 10 ml opgebruikt. Ongeveer een maand gebruik ik het. Wat een verademing, kan weer slapen, de pijn in mijn lijf / gewrichten verdwijnt met 3 druppels inname voor dat ik mijn bed in duik. Heb in deze tijd misschien 2 nachten slecht geslapen. Ik ga er mee door!

Els Cox

Misselijkheid. Ik ben nu anderhalve week bezig met de druppels. In de avond is de dosering 3-3 prima. Overdag ben ik nog zoekende, maar dat heeft tijd nodig. Voor te slapen werkt het prima. eindelijk van de verschrikkelijke dromen af die ik als bijwerking van de Amitriptyline had en qua pijn ben ik redelijk tevreden, maar nog zoekende wat bij mij het beste past. Echter, is ben zo verschrikkelijk misselijk van de druppels, soms tot brakens toe. Weet je een oplossing.

Geantwoord op: 21:17 12-01-2015

Eens uitzoeken welke olie dat veroorzaakt, gewoon een van de twee weglaten. Kan ook zijn dat je er na verloop van tijd aan went. Heb je al geprobeerd om het in te slikken met een capsule of een stukje brood?

Groene groet, Wernard

 

Desiree

goedemorgen,

het wordt hier wel een beetje een “saai” gastenboek, maar ook ik ben enthousiast.
lekker slapen,en vooral uitgerust wakker worden. geen “gepiep/gekraak” bij het opstaan. wel wat vroeger echt wakker, maar ik denk dat dit komt omdat ik er ’s nachts niet zo vaak uit “moet”.
kortom: een tevreden mens. (ik ben gisteren ook begonnen met ’s ochtends ook een druppel
onder de tong.)

hartelijke groeten, desiree.

mariska

zijn nu bijna een week bezig en het is dat ik het niet eerder geprobeert heb, had ik het eerder geweten dan had ik mijzelf al heel anders gevoeld. sinds jaren slaap ik hele nachten door, en word ik uitgeruster wakker. ben nog wel heel erg moe maar dat is niet zo gek als je zoveel wakker lag en niet uitgerust was, dat gaat echt wel goed komen. daarnaast is de pijn van de diverse ziekten draaglijker geworden. ik heb sinds 4 jaar weer eens staand kunnen douchen ipv moeten zitten. ook heb ik sinds lange tijd met de kinderen kunnen stoeien en kon ik overeind komen. voor mij een middel dat ik veel eerder had moeten proberen. en al die chemische rotzooi die mij alleen maar zieker heeft gemaakt heb ik inmiddels stopgezet en slik nu 28 pillen niet meer. ik doe het met 1 kop thee en 6 druppels olie per dag. wereld van verschil. echt een aanrader voor iedereen. proberen zou ik zeggen.

Martijn

Hallo allemaal,

Ik gebruik nu voor ongeveer 9weken 4 druppels per dag en neem ze in voordat ik naar bed ga. Ik slaap beter en vooral m’n stoelgang gaat stukken beter. Het doel is vooral voor m’n spierpijnen fybromyalgie maar dat zal nog wel even duren. Suc6 allemaal

 

Anita Kikkert

Ik gebruik de olie nu anderhalve week en ben zeer tevreden. Ik sliep al vier jaar slecht werd vaak wakker in de nacht en word nu wakker met de wekker. Super wat een genot.Ook heb ik aangezichten pijnen doordat ik vier jaar geleden geopereerd ben aan een tumor in m’n hoofd , ook die worden minder. Dus zeer de moeite waard .

BEDANKT….. Anita Xxxx

 

sandra

Ik heb het testpakketje uitgeprobeerd en heb sinds tijden weer eens heerlijk geslapen.Ook overdag voel ik mij wat rustiger en wat meer ontspannen en de pijn dempt wat af.Ben blij dat ik jullie testpakketje heb mogen uitproberen.

gr sandra

 

jolanda

hoi wernard. ik lees dat je ook wietthee hebt. is de olie sterker en hoelang duurt het voor je met thee iets merkt en hoelang?

groetjes

wernard Bruining

Hoi Jolanda,

thee is spierontspannend en werkt ook tegen slapeloosheid, maar is minder goed te doseren en geeft daarom een grotere kans dat je high wordt. Ook is olie altijd effectiever. Lijkt me niet zinnig om aan de thee te gaan alleen omdat je bang bent om high te worden van de olie.
Groene groet, Wernard

 

Wim

hoi Wernhard,

Ik ben gisteren begonnen met de inname van olie. Wat een smerig goedje.(had vanmorgen nog steeds de smaak in m`n mond). Ben met onverdunde olie begonnen, maar was vanochtend nog zo stoned als een aap. Dus nu maar verder met de verdunde versie. En dan maar afwachten of het gaat helpen voor mijn kwaaltjes, HIV/AIDS, copd, slapeloosheid, gewicht verlies, vermoeidheid, en nog een aantal vreemde bijwerkingen van de pillen. Zal binnen kort laten horen hoe het gaat.

Groeten Wim